Курячий суп з крупою
(покроковий рецепт з фото)
Класичний курячий суп готують з вермішеллю, але мені захотілося спробувати приготувати по-своєму - з крупою. Роль останньої відмінно виконав дикий рис. Вийшло відмінно.
Відмінний суп на кожен день. Поставте варитися курятину. Темі часом обсмажте на сковороді порізані кабачок, селера і часник з додаванням соєвого соусу. Коли курка звариться, вийміть її з бульйону, засипте рис і варіть 20 хвилин, потім додайте овочі зі сковороди і варіть ще 10 хвилин. М'ясо порізати і також киньте в суп. Готовий суп подавайте так: в тарілку покладіть кілька листочків зеленого салату, зверху налийте суп і посипте цедрою лимона і перцем. Смачного!
- Куряче філе - 200 грам
- Салат - 200 грам
- Дикий рис - 60 грам
- Кабачок - 1 штука
- Селера черешкова - 2 штуки
- Часник - 3 зубчики
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Лимонна цедра - За смаком
- Сіль, спеції - За смаком
Відваріть куряче м'ясо.
Поріжте кабачок, селера і часник. Складіть їх в глибоку сковороду, додайте соус і протушкувати 5-7 хвилин.
Коли курка звариться, вийміть її з бульйону, засипте рис і варіть 20 хвилин, потім додайте овочі зі сковороди і варіть ще 10 хвилин. М'ясо порізати і також киньте в суп.
Готовий суп подавайте так: в тарілку покладіть кілька листочків зеленого салату, зверху налийте суп і осипьте цедрою лимона і перцем.