Рецепт Курячий суп з крупою фото

Курячий суп з крупою
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Овочі , Птах , Курка , Крупи
Дієтичне харчування
На обід
Супи
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Класичний курячий суп готують з вермішеллю, але мені захотілося спробувати приготувати по-своєму - з крупою. Роль останньої відмінно виконав дикий рис. Вийшло відмінно.

Опис приготування:

Відмінний суп на кожен день. Поставте варитися курятину. Темі часом обсмажте на сковороді порізані кабачок, селера і часник з додаванням соєвого соусу. Коли курка звариться, вийміть її з бульйону, засипте рис і варіть 20 хвилин, потім додайте овочі зі сковороди і варіть ще 10 хвилин. М'ясо порізати і також киньте в суп. Готовий суп подавайте так: в тарілку покладіть кілька листочків зеленого салату, зверху налийте суп і посипте цедрою лимона і перцем. Смачного!

  • Куряче філе - 200 грам
  • Салат - 200 грам
  • Дикий рис - 60 грам
  • Кабачок - 1 штука
  • Селера черешкова - 2 штуки
  • Часник - 3 зубчики
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
  • Лимонна цедра - За смаком
  • Сіль, спеції - За смаком
курячий суп з крупою - фото крок 1
Відваріть куряче м'ясо.
курячий суп з крупою - фото крок 2
Поріжте кабачок, селера і часник. Складіть їх в глибоку сковороду, додайте соус і протушкувати 5-7 хвилин.
курячий суп з крупою - фото крок 3
Коли курка звариться, вийміть її з бульйону, засипте рис і варіть 20 хвилин, потім додайте овочі зі сковороди і варіть ще 10 хвилин. М'ясо порізати і також киньте в суп.
курячий суп з крупою - фото крок 4
Готовий суп подавайте так: в тарілку покладіть кілька листочків зеленого салату, зверху налийте суп і осипьте цедрою лимона і перцем.

Схожі рецепти