Суп з перловою крупою
(покроковий рецепт з фото)
Щоб в обід насититься тільки супом, раджу вам готувати супи з крупами. Дуже смачним виходить суп з перловою крупою. Вариться з овочами. Дуже ситно!
Перлова крупа допомагає нам думати. Саме так, в ній міститься фосфору в три рази більше, ніж в інших злаках. А фосфор благотворно впливає на роботу мозку. Так само перлова крупа забезпечує зарядом енергії. Суп з перловою крупою виходить дуже смачний, ситний, наваристий. Обов'язково сподобається вам. Рецепт супу з перловою крупою я вигадувала сама, за рахунок численних спроб і помилок. Пробувала додавати картоплю, не сподобалося. Перлова крупа своїм смаком витісняє смак картоплі. А ось овочі, особливо якщо вони все свіжі, прекрасно поєднуються! Спробуйте і ви цей суп з перлової крупи.
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Морква - 2 штуки
- Стебло селери - 4 штуки
- Печериці - 8 штук
- Болгарський перець - 1 штука
- Sparzha - 50-70 грам
- Перлова крупа - 1 Склянка
- Лавровий лист - 2 штуки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Наріжте всі овочі однаковими за величиною маленькими шматочками. У велику каструлю налийте оливкова олія, киньте всі овочі і трохи обсмажте їх.
Потім додайте перлової крупи і лаврове листя.
Залийте водою і варіть суп з перловою крупою один годину.
Додати сіль, поперчіть суп. Перед подачею обов'язково дістаньте лаврове листя. Смачного.