Рецепт Домашній розсольник з перловою крупою фото

Домашній розсольник з перловою крупою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо , Яловичина , Крупи , Перлова крупа
Пісні страви
На обід
Супи , Солоне , Розсольник
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Розсольник - популярний суп на наших столах. За рецептом у вас вийде густий і наваристий суп на ароматному м'ясному бульйоні, він напевно сподобається вашій родині. Дивіться, як приготувати розсольник.

Опис приготування:

Бульйон з яловичини робить розсольник не жирний, а наваристим. Перловка дуже добре поєднується з огірками.

Завдяки приготування в мультиварці використовується менше масла і розсольник виходить легким, смачним.

  • Яловичина - 500 грам
  • Перлова каша - 140 грам
  • Картопля - 150 грам
  • Цибуля - 100 грам
  • Морква - 100 грам
  • Огірки - 100 грам
  • Розсіл - 100 грам
  • Томатна паст - 50 грам
  • Олія - 40 грам
  • Вода - 2, 3 L
домашній розсольник з перловою крупою - фото крок 1
1. Яловичину помийте і просушіть паперовими рушниками. Наріжте її невеликими кубиками.
домашній розсольник з перловою крупою - фото крок 2
2. Перловку потрібно промити під водою, поки вона не стане прозорою.
домашній розсольник з перловою крупою - фото крок 3
3. Огірки, цибулю і моркву наріжте дуже дрібними кубиками.
домашній розсольник з перловою крупою - фото крок 4
4. Надішліть нарізані овочі в чашу мультиварки або на сковороду разом з томатною пастою, обсмажуйте на середньому вогні 15 хвилин, періодично помішуючи. Для 5 хвилин до кінця влийте до овочів розсіл, тушкуйте під кришкою.
домашній розсольник з перловою крупою - фото крок 5
5. М'ясо і перлову крупу перекладіть в порожню чашу мультиварки, залийте водою, додайте лавровий лист, сіль і спеції. Варіть в режимі"суп" 1 час 50 хвилин.
домашній розсольник з перловою крупою - фото крок 6
6. За півгодини до закінчення приготування додайте картоплю і чайну ложку тертого селери. Суп буде готовий, коли звариться картопля.

Схожі рецепти