Розсольник з перловою крупою
(покроковий рецепт з фото)
Розсольник з перловою крупою - напевно, найправильніший розсольник. У більшості хороших кулінарних книг, які доводилося читати, розсольник готують саме так - з перлової великої. Даю рецепт.
Розсольник з перловою крупою треба починати готувати з вечора. Замочити крупу на ніч, бульйон теж можна почати варити напередодні. Крупу треба залити окропом і варити 50 хвилин. Додати готову крупу в розсольник потрібно за 5 хвилин до готовності. Готовому розсольнику з перловою крупою дайте настоятися 30 хвилин. Подавати розсольник з перловою крупою можна зі сметаною. Успіхів і приємного апетиту!
- М'ясо - 500 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Крупа перлова - 200 грам
- Картопля - 5 штук
- Каперсами - 5 штук
- Огірки солені - 4 штуки
- Томатна паста - 50 грам
- Паприка - 5 грам
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
Підготувати продукти.
Зварити зі свинини наваристий бульйон, протягом 1, 5-2х годин. Порізати цибулю, морква, солоні огірки.
Зробити засмажку з цибулі, морква, томатної пасти.
Картоплю порізати кубиками.
З бульйону дістати м'ясо, покласти туди зварену окремо перловку, zažarku, картопля, огірки, каперсами. Варити до готовності 15 хвилин. М'ясо порізати і покласти в тарілку. Смачного!