Суп картопляний з крупою
(покроковий рецепт з фото)
Перші страви в нашій країні в особливій пошані. Ми звикли їсти їх щодня. Щоб якось урізноманітнити свій стіл, приготуйте для вашої родини і друзів суп картопляний з крупою. Це просто!
Якщо вам цікаво, як приготувати суп картопляний з крупою, то цей рецепт вам допоможе. Суп дієтичний, тому не зашкодить фігурі. Підходить вегетаріанцям і людям, які перетримують поста.
- Картопля - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Заголовок зернових - 4 Ст. Ложки
- Селера черешкова - 1 штука
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Розмарин - За смаком
- Лист лавровий - 2 штуки
- Koriandr - 1 Чайна ложка
- Вода - 1, 5 L
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Сіль, перець - За смаком
Морквину поскоблите ножиком і вимийте. Наріжте її кубиками або невеликими брусочками. Селера також промийте водою і нарубати дрібно. Лук звільніть від лушпиння. Наріжте його кубиками.
Розігрійте в сотейнику або в каструльці з товстим дном рослинне масло. Можна використовувати як соняшникова без запаху, так і оливкова. Обсмажте на ньому овочі протягом п'яти хвилин з додаванням спецій і перцю.
Картопля почистіть від шкірки і промийте. Нарубаєте небольшіемі кубиками і киньте в сотейник до овочів. Перемішайте інгредієнти, обсмажуйте їх ще п'ять хвилин. Висипати до овочів кукурудзяну крупу, залийте все водою. Варіть до готовності, хвилин двадцять.
Готовий супчик зніміть з плити, дайте йому постояти під кришкою. Після цього розлийте його по піалках і прикрасьте зеленню. При бажанні ви можете додати в кожну тарілочку по ложці сметани або майонезу.