Шоколадний пиріг з гречаною мукою
(покроковий рецепт з фото)
М'який пиріг з високим вмістом какао і вологою текстурою. Незважаючи на те, що він приготований з пісного тіста, нагадує шоколадний Брауні, незвично доповнений вишуканим смаком гречаної муки.
Гречана мука в складі цієї дивно простий у приготуванні випічки робить її корисніше, ефектно доповнює смакову гаму і покращує структуру готового виробу, роблячи її м'якою, melkoporistoy.
- Вода - 300 мілілітрів
- Борошно пшеничне - 160 грам
- Борошно гречане - 50 грам
- Цукровий пісок - 130 грам
- Олія соняшникова (rafinirovannoe) - 80 мілілітрів
- Какао-порошок - 40 грам
- Розпушувач - 10 грам
- Ванільний цукор - 1/2 чайних ложки
- Сіль кухонна - 1/4 чайних ложки
Підготуйте невеликий набір продуктів, необхідних для приготування шоколадного пирога з вівсяним борошном.
У глибоку миску помістіть всі сухі інгредієнти: просіяне борошно двох видів, какао-порошок, цукровий пісок, сіль, ванільний цукор і розпушувач.
Приготуйте однорідну суху суміш, використовуючи для цього ложку або віночок. Влийте соняшникову олію і перетріть компоненти в дрібну крихту.
Невеликими порціями влийте воду в отриману крихту, замішуючи тісто за допомогою ложки або лопатки.
Ретельно з'єднайте компоненти, позбавляючись від грудочок борошняної суміші. Перелийте тісто в підготовлену форму і помістіть в розігріту до 180 градусів духовку.
Випікайте шоколадний пиріг з гречаною мукою протягом 40-50 хвилин, перевіряючи його готовність за допомогою дерев'яної палички. Дайте готовому пирогу охолонути, за бажанням посипте його цукровою пудрою і розріжте на порційні шматочки.