Рецепт Шоколадний пиріг з гречаною мукою фото

Шоколадний пиріг з гречаною мукою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
Тісто , Борошно , Какао , Гречана мука
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , Для дітей , Десерт
Випічка , Солодке , Пироги
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

М'який пиріг з високим вмістом какао і вологою текстурою. Незважаючи на те, що він приготований з пісного тіста, нагадує шоколадний Брауні, незвично доповнений вишуканим смаком гречаної муки.

Опис приготування:

Гречана мука в складі цієї дивно простий у приготуванні випічки робить її корисніше, ефектно доповнює смакову гаму і покращує структуру готового виробу, роблячи її м'якою, melkoporistoy.

  • Вода - 300 мілілітрів
  • Борошно пшеничне - 160 грам
  • Борошно гречане - 50 грам
  • Цукровий пісок - 130 грам
  • Олія соняшникова (rafinirovannoe) - 80 мілілітрів
  • Какао-порошок - 40 грам
  • Розпушувач - 10 грам
  • Ванільний цукор - 1/2 чайних ложки
  • Сіль кухонна - 1/4 чайних ложки
шоколадний пиріг з гречаною мукою - фото крок 1
Підготуйте невеликий набір продуктів, необхідних для приготування шоколадного пирога з вівсяним борошном.
шоколадний пиріг з гречаною мукою - фото крок 2
У глибоку миску помістіть всі сухі інгредієнти: просіяне борошно двох видів, какао-порошок, цукровий пісок, сіль, ванільний цукор і розпушувач.
шоколадний пиріг з гречаною мукою - фото крок 3
Приготуйте однорідну суху суміш, використовуючи для цього ложку або віночок. Влийте соняшникову олію і перетріть компоненти в дрібну крихту.
шоколадний пиріг з гречаною мукою - фото крок 4
Невеликими порціями влийте воду в отриману крихту, замішуючи тісто за допомогою ложки або лопатки.
шоколадний пиріг з гречаною мукою - фото крок 5
Ретельно з'єднайте компоненти, позбавляючись від грудочок борошняної суміші. Перелийте тісто в підготовлену форму і помістіть в розігріту до 180 градусів духовку.
шоколадний пиріг з гречаною мукою - фото крок 6
Випікайте шоколадний пиріг з гречаною мукою протягом 40-50 хвилин, перевіряючи його готовність за допомогою дерев'яної палички. Дайте готовому пирогу охолонути, за бажанням посипте його цукровою пудрою і розріжте на порційні шматочки.

Схожі рецепти