Рецепт Крем для торта «Наполеон» заварний фото

Крем для торта «Наполеон» заварний
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Молоко
Дієтичне харчування
Для дітей, На святковий стіл, Десерт
Випічка, Десерти, Торти, Наполеон

Якщо ви не любите нудотно-солодкий і жирний крем, якщо ви хочете, щоб коржі в торті були в міру хрусткі, тоді приготуйте заварний крем за цим рецептом. Впевнені, він вам сподобається.

Кількість порцій: 4
  • Молоко - 1 Склянка
  • Борошно або крохмаль - 2 Ст. Ложки
  • Шоколад - 100 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Цукор - 1/3 склянки
  • Вершкове масло - 50 грам
крем для торта
1. Підігріти трохи молоко і розмішати в ньому борошно або крохмаль. Окремо збити яйця з цукром і ваніллю. Змішати обидві суміші в одну посуд і все разом збити.
крем для торта
2. Розламати плитку шоколаду на дрібні шматочки і додати в наш крем. Якщо ви хочете класичний білий крем, можна взяти білий шоколад. Якщо вам подобається какао, додавайте чорний шоколад. Поставити посуд з кремом на слабкий вогонь і постійно помішувати. Варити суміш, поки вона не загусне до консистенції густої сметани.
крем для торта
3. Загусла суміш остудити до кімнатної температури. Розм'якшене вершкове масло окремо збити, додати крем і збивати всі разом. Крем вважається готовим, коли пропадає смак кожного продукту окремо, а з'являється смачний запах заварного крему.
крем для торта
4. Крем для торта Наполеон готовий. Він не жирний, в міру солодкий. Викладаємо на блюдо наші коржі для торта і змащуємо кожен корж 3-4 столовими ложками крему.

Схожі рецепти