Рецепт Заварний крем для торта «Наполеон» фото

Заварний крем для торта «Наполеон»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Яйця , Молоко
На полуденок , На святковий стіл
Десерти , Крем
Кількість порцій: 10
Час приготування: 30 хв.

Заварний крем - один з найпопулярніших. Він використовується в різній випічці. Знаменитий торт"Наполеон" просто неможливо уявити собі без заварного крему. Також з ним готують тістечка.

Опис приготування:

Щоб приготувати один з найзнаменитіших кремів - заварний, вам знадобиться не так вже й багато інгредієнтів. Не переборщити з крохмалем, інакше соус буде дуже густим. Обов'язково накрийте його плівкою, інакше на ньому утворюється корочка. Щоб дізнатися, як приготувати заварний крем для торта"Наполеон" , прочитайте цей рецепт.

  • Куряче яйце - 5 штук
  • Цукор - 125 грам
  • Молоко - 500 мілілітрів
  • Картопляний крохмаль - 2 Ст. Ложки
  • Ванілін - За смаком
заварний крем для торта
Візьміть сирі курячі яйця, відокремте жовтки про білків, помістіть їх в миску. Додайте до них половину всього цукру. Ретельно збийте жовтки з цукром за допомогою віночка.
заварний крем для торта
Додайте до яєць з цукром крохмаль і знову все ретельно перемішайте. Крохмаль повинен повністю розчинитися, не повинно бути грудочок.
заварний крем для торта
У невеликому сотейники розігрійте молоко, всипте в нього цукор, що залишився. Ретельно перемішайте і додайте молоко до яєчних жовтків. Доведіть суміш до однорідності.
заварний крем для торта
Встановіть каструльку на водяну баню. Доведіть воду до кипіння, варіть соус близько однієї хвилини, не перестаючи його помішувати. Зніміть соус з лазні, остудіть і накрийте плівкою, остудіть в холодильнику.

Схожі рецепти