Рецепт Крем для «Наполеона» заварний фото

Крем для «Наполеона» заварний
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Молоко
На обід, Для дітей, На швидку руку
Солодке, Десерти

Ви хочете спекти знаменитий тортик в домашніх умовах і шукайте ідеальний рецепт? Я покажу, як приготувати крем для "наполеона" заварний, від якого ви точно будете в захваті. Беріть на замітку!

Варити такий крем нескладно, а з покроковими фото і коментуванням кожного етапу процесу це вийде зробити навіть у абсолютного новачка в кондитерському мистецтві. Ваніль - тільки один з варіантів аромату. Крем можна також доповнити цедрою лимона або апельсина, наприклад.

  • Молоко - 600 мілілітрів
  • Сіль - 1 щіпка
  • Стручок ванілі - 1 штука
  • Яйце - 3 штуки
  • Кукурудзяний крохмаль - 60 грам
  • Цукор - 200-250 грам
крем для
1. Влийте молоко в каструлю, додайте сіль і половину цукру, ваніль. Поставте на вогонь і доведіть до кипіння.
крем для
2. Окремо збийте яйця, другу частину цукру і крохмаль.
крем для
3. Потроху додавайте в яєчну суміш гаряче молоко (найкраще через сито), постійно перемішуючи, щоб яйця не згорнулися.
крем для
4. Знову відправте на вогонь і варіть, постійно помішуючи, поки крем не загусне.
крем для
5. Готовий крем зніміть з вогню, накрийте плівкою, щоб він не заветрівается і дайте трохи охолонути.

Схожі рецепти