Крем для «Наполеона» заварний
(покроковий рецепт з фото)
Ви хочете спекти знаменитий тортик в домашніх умовах і шукайте ідеальний рецепт? Я покажу, як приготувати крем для "наполеона" заварний, від якого ви точно будете в захваті. Беріть на замітку!
Варити такий крем нескладно, а з покроковими фото і коментуванням кожного етапу процесу це вийде зробити навіть у абсолютного новачка в кондитерському мистецтві. Ваніль - тільки один з варіантів аромату. Крем можна також доповнити цедрою лимона або апельсина, наприклад.
- Молоко - 600 мілілітрів
- Сіль - 1 щіпка
- Стручок ванілі - 1 штука
- Яйце - 3 штуки
- Кукурудзяний крохмаль - 60 грам
- Цукор - 200-250 грам
1. Влийте молоко в каструлю, додайте сіль і половину цукру, ваніль. Поставте на вогонь і доведіть до кипіння.
2. Окремо збийте яйця, другу частину цукру і крохмаль.
3. Потроху додавайте в яєчну суміш гаряче молоко (найкраще через сито), постійно перемішуючи, щоб яйця не згорнулися.
4. Знову відправте на вогонь і варіть, постійно помішуючи, поки крем не загусне.
5. Готовий крем зніміть з вогню, накрийте плівкою, щоб він не заветрівается і дайте трохи охолонути.