Рецепт Заварний крем для «Наполеона» фото

Заварний крем для «Наполеона»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Молочні продукти, Молоко, Вершкове масло
На полуденок, На святковий стіл
Випічка, Солодке, Десерти, Торти, Наполеон

Ви вирішили спекти класичний, улюблений багатьма тортик і ще не вирішили, який крем будете використовувати? Я хочу запропонувати на замітку покроковий рецепт, з яким все вийде ідеально з першого разу.

Хочу показати вам дуже вдалий і нескладний спосіб, як приготувати заварний крем для "наполеона" . Він виходить дивно ніжним, в міру густим і прекрасно просочує коржі торта. Перед вами класичний варіант, в який для аромату доданий тільки ванільний екстракт. Але при бажанні ви можете додати в крем цедру і сік лимона, щоб відтінити солодкість торта.

  • Цукор - 180 грам
  • Борошно - 30 грам
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Молоко - 1/2 L
  • Жовтки - 6 штук
  • Ванільний екстракт - 1/2 чайних ложки
заварний крем для
1. У глибокій мисці перемішайте цукор і борошно.
заварний крем для
2. Окремо збийте жовтки (в крем краще використовувати саме їх, а не яйця цілком) і стакан молока.
заварний крем для
3. Всипте сухі інгредієнти. Ретельно перемішайте, щоб не утворилося грудочок.
заварний крем для
4. Поставте молоко, що залишилося на вогонь і доведіть до кипіння.
заварний крем для
5. Трохи молока влийте в яєчну масу, перемішайте. А після влийте все в час, що залишився молоко.
заварний крем для
6. Поставте на вогонь і уварити, постійно помішуючи, до загустіння.
заварний крем для
7. Крем готовий! Тепер можна перекласти його в мисочку.
заварний крем для
8. Додайте вершкове масло і перемішайте. Усе, залишиться тільки остудити його перед тим, як Перемащуємо коржі торта.

Схожі рецепти