Рецепт Крем заварний для «Наполеона» фото

Крем заварний для «Наполеона»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Яйця , Вершкове масло
Рецепти для схуднення
Для дітей
Десерти , Крем
Кількість порцій: 1
Час приготування: 30 хв.

"Наполеон" - один з найпопулярніших і відомих тортів в наш час. Але часто перед нами складний вибір рецепта крему, тому я розповім вам, як приготувати крем заварний для"Наполеона" .

Опис приготування:

Такий обсяг крему розрахований на"Наполеон" середнього розміру, якщо торт плануєте великим або кілька штук, збільште порцію крему в 2 рази.

Крем виходить ніжним і смачним і по суті підходить практично для будь-якого десерту.

Взагалі головний секрет будь-якого заварного крему полягає в його постійному помішуванні, в іншому випадку він може вийти грудочками, так що будьте уважніше! Також його можна доводити до кипіння.


  • Молоко - 1 Склянка
  • Цукор - 1 Склянка
  • Яйце - 1 штука
  • Борошно пшеничне - 1, 5 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 300 грам
  • Грецькі горіхи - За смаком
  • Ванілін - За смаком
1
У мисці збийте цукор з яйцями.
2
Якщо бажаєте додати горіхи, то подрібніть їх за допомогою ножа або блендера.
3
У каструлі з'єднайте молоко, яйця з цукром, ванілін і борошно (постійно помішуючи).
4
Каструлю поставте на слабкий вогонь, постійно помішуйте вміст.
5
Отриману масу доведіть до кипіння, але не кип'ятіть. Далі зніміть з вогню і остудіть.
6
Потім додайте олію кімнатної температури, горіхи і збийте крем міксером.

Схожі рецепти