Свинина, тушкована з грибами і шинкою
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт дуже смачного і ситного страви, яке можна подати як самостійно, так і з будь-яким гарніром. Сподіваюся вам сподобається, спробуйте!
Приготувати свинину, тушковану з грибами і шинкою можна як на плиті, так і в мультиварці, як в даному рецепті. У будь-якому випадку виходить дуже ароматне і смачне блюдо! Гриби підійдуть будь-які, які є в наявності, я брала шампіньйони. Поєднання продуктів гармонійне, з будь-яким гарніром таке апетитне і ніжне м'ясо піде на ура! Рекомендую обов'язково спробувати!
- Свинина - 800 грам
- Гриби - 350 грам
- Шинка - 100 грам
- Цибуля - 1 штука
- Вершки - 360 грам
- Борошно - 2-3 Ст. Ложок
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
- Паприка - 2 чайних ложки
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Цибуля наріжте кубиками і обсмажте до м'якості.
Додайте нарізане великими шматками м'ясо свинини. Додайте паприку і сіль за смаком.
Перемішайте і тушкуйте до готовності м'яса.
Додайте нарізані кубиками гриби і тушкуйте все разом ще близько 10 хвилин.
В кінці додайте нарізану шинку, борошно в якості згущувача соусу і спеції за смаком.
Влийте вершки і перемішайте. Продовжуйте тушкувати ще близько 5 хвилин. Свинина, тушкована з грибами і шинкою готова.
Смачного!