Свинина, тушкована з грибами в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Приготувати це блюдо можна на сковороді, але я готував в мультиварці. Свинина гаситься з печерицями без використання масла, адже м'ясо свинини і так досить жирне. Підійде на обід або вечерю.
Приготуємо свинину, тушковану з грибами в мультиварці в домашніх умовах. Я не використовую масла, так як свинина і так досить жирна. Єдине, що можна додати - це вода або сметана. На гарнір тут підійде все, що душа забажає. Це може бути і картопля і рис і макарони, одним словом, фантазуйте! Гарного вам дня!
- Свинина - 800 грам
- Печериці - 500 грам
- Вода - 1 Склянка
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
- Зелень - За смаком (кріп або петрушка)
Ріжемо великими кубиками свинину і кладемо в чашу мультиварки. Вливаємо пару ложок води. Готуємо в режимі "випічка" 20 хвилин.
Крупно наріжте шампіньйони.
Відкрийте кришку і перемішайте м'ясо.
Додаємо до свинини печериці, солимо за смаком і заправляємо улюбленими спеціями. Якщо вся рідина з м'яса випарується, можна долити трохи води або додати ложку сметани.
Готуємо в режимі "гасіння" 1 час.
При подачі на стіл посипте м'ясо з грибами подрібненою зеленню. Смачного!