Рецепт Свинина, тушкована з грибами в мультиварці фото

Свинина, тушкована з грибами в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина, Гриби, Печериці
Вагітним і годуючим
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Приготувати це блюдо можна на сковороді, але я готував в мультиварці. Свинина гаситься з печерицями без використання масла, адже м'ясо свинини і так досить жирне. Підійде на обід або вечерю.

Приготуємо свинину, тушковану з грибами в мультиварці в домашніх умовах. Я не використовую масла, так як свинина і так досить жирна. Єдине, що можна додати - це вода або сметана. На гарнір тут підійде все, що душа забажає. Це може бути і картопля і рис і макарони, одним словом, фантазуйте! Гарного вам дня!

  • Свинина - 800 грам
  • Печериці - 500 грам
  • Вода - 1 Склянка
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
  • Зелень - За смаком (кріп або петрушка)
свинина, тушкована з грибами в мультиварці - фото крок 1
Ріжемо великими кубиками свинину і кладемо в чашу мультиварки. Вливаємо пару ложок води. Готуємо в режимі "випічка" 20 хвилин.
свинина, тушкована з грибами в мультиварці - фото крок 2
Крупно наріжте шампіньйони.
свинина, тушкована з грибами в мультиварці - фото крок 3
Відкрийте кришку і перемішайте м'ясо.
свинина, тушкована з грибами в мультиварці - фото крок 4
Додаємо до свинини печериці, солимо за смаком і заправляємо улюбленими спеціями. Якщо вся рідина з м'яса випарується, можна долити трохи води або додати ложку сметани.
свинина, тушкована з грибами в мультиварці - фото крок 5
Готуємо в режимі "гасіння" 1 час.
свинина, тушкована з грибами в мультиварці - фото крок 6
При подачі на стіл посипте м'ясо з грибами подрібненою зеленню. Смачного!

Схожі рецепти