Свинина тушкована з білими грибами
(покроковий рецепт з фото)
Блюдо нескладне, але дуже смачне хотілося б запропонувати вам на замітку. Якщо у вас немає ідей для обіду або вечері, погляньте, як приготувати свинину тушковану з білими грибами, сметаною і травами.
М'ясо з грибами - це класика, яка ніколи не набридне, згодні? Я пропоную доповнити їх ніжним, апетитним і ароматним соусом. Блюдо виходить дивно смачним, просто пальчики оближеш! До нього, до речі, можна підібрати будь-який гарнір, який вам більше подобається. Додайте рецепт у свою кулінарну скарбничку і, може, принагідно повторіть в домашніх умовах.
- Свинина - 700 грам
- Білі гриби - 400 грам
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Цибулина - 2 штуки
- Часник - 1-3 зубчиків
- Крем - 100-150 грам
- Сіль, перець, спеції - За смаком
1. Ось необхідні нам продукти. Для аромату в даному випадку використовується чебрець, але ви можете взяти будь-які свіжі або сушені трави, які вам до душі.
2. Гриби вимийте, обсушити і наріжте.
3. Обсмажте пару хвилин на сковороді з рослинним маслом і відкладіть поки в сторону.
4. На сковороду тим часом додайте ще трохи олії і викладіть нарізану невеликими шматочками свинину. Обсмажте на сильному вогні до рум'яності.
5. Викладіть м'ясо до грибам, а на сковороду відправте подрібнену цибулю. Обсмажте 3-4 хвилини на середньому вогні, помішуючи. Після можна повернути на сковороду свинину і грибочки.
6. Додайте трохи води або бульйону, зменшіть вогонь після закипання і тушкуйте до готовності. Додати сіль, поперчіть, додайте трави. Для 10 хвилин до кінця процесу додайте сметану.
Смачного!
Смачного!