Рецепт Свинина тушкована з білими грибами фото

Свинина тушкована з білими грибами
(покроковий рецепт з фото)

Китайська кухня
М'ясо , Свинина , Гриби , Білі гриби
Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Блюдо нескладне, але дуже смачне хотілося б запропонувати вам на замітку. Якщо у вас немає ідей для обіду або вечері, погляньте, як приготувати свинину тушковану з білими грибами, сметаною і травами.

Опис приготування:

М'ясо з грибами - це класика, яка ніколи не набридне, згодні? Я пропоную доповнити їх ніжним, апетитним і ароматним соусом. Блюдо виходить дивно смачним, просто пальчики оближеш! До нього, до речі, можна підібрати будь-який гарнір, який вам більше подобається. Додайте рецепт у свою кулінарну скарбничку і, може, принагідно повторіть в домашніх умовах.

  • Свинина - 700 грам
  • Білі гриби - 400 грам
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Цибулина - 2 штуки
  • Часник - 1-3 зубчиків
  • Крем - 100-150 грам
  • Сіль, перець, спеції - За смаком
свинина тушкована з білими грибами - фото крок 1
1. Ось необхідні нам продукти. Для аромату в даному випадку використовується чебрець, але ви можете взяти будь-які свіжі або сушені трави, які вам до душі.
свинина тушкована з білими грибами - фото крок 2
2. Гриби вимийте, обсушити і наріжте.
свинина тушкована з білими грибами - фото крок 3
3. Обсмажте пару хвилин на сковороді з рослинним маслом і відкладіть поки в сторону.
свинина тушкована з білими грибами - фото крок 4
4. На сковороду тим часом додайте ще трохи олії і викладіть нарізану невеликими шматочками свинину. Обсмажте на сильному вогні до рум'яності.
свинина тушкована з білими грибами - фото крок 5
5. Викладіть м'ясо до грибам, а на сковороду відправте подрібнену цибулю. Обсмажте 3-4 хвилини на середньому вогні, помішуючи. Після можна повернути на сковороду свинину і грибочки.
свинина тушкована з білими грибами - фото крок 6
6. Додайте трохи води або бульйону, зменшіть вогонь після закипання і тушкуйте до готовності. Додати сіль, поперчіть, додайте трави. Для 10 хвилин до кінця процесу додайте сметану.
Смачного!

Схожі рецепти