Свинина з білими грибами
(покроковий рецепт з фото)
Свинина з білими грибами - це надзвичайно смачне і, що досить важливо, ситне блюдо. Воно безсумнівно порадує любителів смачно поїсти - блюдо адже воістину розкішне, barskoe.
Пропоную вам рецепт свинини з білими грибами. Цю страву можна подавати як в звичайні будні дні, так і на свята. Воно безумовно прикрасить стіл і порадує гостей неповторним смаком, який надає ніжною свинині король грибів - боровик. Як гарнір до свинини з білими грибами відмінно підійде відварну картоплю, Мал, макарони, овочі.
- Свинина - 500 грам (філе)
- Білі гриби - 400 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Сир - 100 грам
- Часник - 2-3 зубчиків
- Зелень - За смаком (для прикраси)
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. Часник пропускаємо через «чеснокодавку».
2. Нарізаємо свинину шматочками, злегка відбиваємо.
3. Натираємо шматочки м'яса подрібненим часником, солимо, перчим. Потім злегка обсмажуємо м'ясо на рослинному маслі.
4. Далі дрібно нарізаємо цибулю.
5. Обсмажуємо в окремій сковороді.
6. Попередньо відварені білі гриби нарізаємо також невеликими шматочками.
7. Потім додаємо їх до цибулі і обсмажуємо до готовності.
8. Тим часом натираємо сир.
9. Змащуємо форму для запікання і викладаємо в неї інгредієнти шарами: 1) свинина 2) гриби з цибулею 3) тертий сир. Ставимо форму в духовку і запікаємо блюдо при температурі 180 градусів до готовності м'яса.
10. Готову страву подаємо з зеленню і овочами. Смачного!