Гамбургер з білими грибами
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування гамбургера з білими грибами. Відмінний аромат і смак надають страві білі гриби.
Приготувати дане блюдо зовсім не складно. В Італії воно готується дуже часто. По закінченню приготування виходять дуже ароматні і смачні котлетки.
- Масло оливкове - 30 мілілітрів
- Білі гриби - 350 грам
- Фарш телячий - 300 грам
- Морська сіль - 30 мілілітрів
- Тунець - 80 грам
- Цукіні - 300 грам
- Фарш свинячий - 300 грам
1. Змішуємо два види фаршу і гарненько вимішуємо. Свинячий фарш можна замінити м'ясом індички, він не такий жирний. Кабачки і гриби дадуть і так досить соку гамбургерів.
2. Уздовж, тонкими пластинами нарізаємо кілька грибів. Злегка обсмажуємо середні частини, і залишаємо їх щоб прикрасити гамбургери.
3. Кубиками нарізаємо залишилися гриби, на крупну тертку трьом кабачки і все разом обсмажуємо на невеликому вогні хвилин 3-5. Остужіваем суміш і змішуємо з фаршем.
4. Суміш слід поперчити, посолити, і потім сформувати з неї плоскі і круглі котлетки, в формі гамбургерів.
5. У смужку панчетти загортаємо кожен окремо гамбургер (хрест на хрест). Можна готувати з нарізаним беконом або сиров'яленому шинкою.
6. На невеликому вогні обсмажуємо гамбургери з двох сторін, накриваємо їх кришкою, зменшуємо вогонь і готуємо ще хвилин 3-5. Подається з овочами і зеленню.