Локшина з білими грибами
(покроковий рецепт з фото)
Найпростіше гаряче блюдо, яке можна приготувати - це відварні макаронні вироби. Але ж можна додати до них відповідний соус і підсмажити або згасити, наприклад, овочів з приправами.
Ось ще один рецепт в вашу скарбничку простих страв. Прочитайте нижче про те, як приготувати локшину з білими грибами. Це прекрасне поєднання інгредієнтів подарує смак, який захочеться повторити не один раз. Хоча цей суп зі звичайних продуктів, але це не означає, що він несмачний або нецікавий. Спробуйте обов'язково!
- Локшина - 150 грам
- Білі гриби - 500 грам
- Картопля - 3 штуки
- Морква - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Зелень - За смаком
- Сіль - За смаком
- Вода - 2, 5 L
Поставте воду на вогонь. Гриби необхідно розморозити, якщо необхідно. Помийте, почистіть і поріжте їх невеликими шматочками.
Коли вода закипить посоліть її і додайте гриби. Не забудьте зняти пінку.
Картопля почистіть і помийте. Наріжте його брусочками і закиньте в бульйон.
Моркву і цибулю почистіть. Моркву натріть на дрібній тертці. Лук подрібніть. Пасеруйте 5 хвилин овочі на сковороді, а потім додайте їх в каструлю.
Як тільки суп ще раз закипить, додайте в нього локшину. Зелень помийте і дрібно наріжте. Додайте її відразу ж, як звариться вермішель.
Після цього відразу вимикайте суп і подавайте його зі сметаною. Смачного!