Рецепт Кислі щі з білими грибами фото

Кислі щі з білими грибами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Капуста , Гриби , Білі гриби
Вагітним і годуючим
На обід
Супи , Кисле , Щи
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Один з найбільш ароматних, цей рецепт приготування кислих щей з білими грибами вам обов'язково сподобається! Смачно і ситно вийде, це я вам обіцяю. Це коштує витрачених зусиль, вам сподобається!

Опис приготування:

Розповім, як приготувати кислі щі з білими грибами - смачне, ситне і неймовірно ароматне блюдо. Цей суп готується довго. Але зате насичений смак і густа консистенція гарантовані! Він сподобається всім тим, хто без розуму від яскравого аромату і насиченого смаку. Сподіваюся. Ви не пошкодуєте часу, і приготуєте це блюдо!

  • Свинина - 1.2 кілограма
  • Морква - 2 штуки (для бульйону і засмажкою)
  • Цибуля - 2 штуки (для бульйону і засмажкою)
  • Часник - 1 штука(1 середня головка - половину в зажарку, половину в бульйон)
  • Капуста квашена - 900 грам
  • Гриби білі - 400 грам
  • Бульйон - 4-5 літрів
  • Селера (корінь) - 2 штуки
  • Картопля - 6 штук
  • Зелень - 1 пучок
  • Спеції - 1 За смаком
кислі щі з білими грибами - фото крок 1
1. Свинину закладаємо в каструлю, додамо одну цибулину, одну морквину, один корінь селери, полголовкі часнику і половину пучка зелені. Доводимо до кипіння, знімаємо піну і закладаємо картоплю. Використані овочі з бульйону можна викинути.
кислі щі з білими грибами - фото крок 2
2. Окремо на сковороді пожарим гриби до готовності. Сіль - за смаком. Коли вони готові, закладаємо в каструлю. На цьому ж етапі закладаємо і капусту. Вогонь зробимо маленьким.
кислі щі з білими грибами - фото крок 3
3. Тепер на тій же сковороді обсмажити подрібнені цибулю і моркву, сюди ж - роздавлений часник і подрібнений селера. Коли обжарится, вливаємо трохи бульйону з каструлі, додамо спеції, і доводимо до кипіння. Потім цю суміш перекладаємо в каструлю.
кислі щі з білими грибами - фото крок 4
4. Доводимо все вміст каструлі до кипіння і все, щі готові! Перед подачею не забудьте нарізати м'ясо порційними шматочками і розкласти по тарілках! Смачного!

Схожі рецепти