Рецепт Тушкована свинина з грибами в мультиварці фото

Тушкована свинина з грибами в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина, Гриби, Печериці, Свиняча корейка
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Печеня

Готувати в мультиварці одне задоволення: все склав, включив програму, а далі вона все робить сама. Тушкована свинина з грибами в мультиварці-відмінне поєднання! Страва смачна і перевірене часом!

Головний плюс готування в мультиварці: свинина стане м'якою і соковитою за рахунок довгого гасіння. Смак грибів і м'яса-ідеальне поєднання, а додавши пряні спеції, отримаємо смачне пряне блюдо. Подавайте будь-який гарнір - буде смачно. Рецепт простий, дуже комфортний, візьміть на замітку, і готуйте із задоволенням!

  • Свинина корейка - 1 кілограм
  • Гриби печериці - 450 грам
  • Борошно - 1/2 склянки
  • Солодкий болгарський перець - 1 штука
  • Чебрець - 1 Чайна ложка
  • Кмин - 1 Чайна ложка
  • Часник сушений - 1 Чайна ложка
  • Чилі пластівці - 1/4 чайних ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Чорний мелений перець - 1/2 чайних ложки
  • Бульйон або воду - 1 Склянка
тушкована свинина з грибами в мультиварці - фото крок 1
Свинину наріжте шматками товщиною в 1 см. Обваляйте кожен шматок в борошні.
тушкована свинина з грибами в мультиварці - фото крок 2
Обсмажте м'ясо в мультиварці на рослинній олії до золотистого кольору з обох сторін.
тушкована свинина з грибами в мультиварці - фото крок 3
Гриби помийте, чистий, поріжте тонкими слайсами. Обсмажте на олії до золотистого кольору.
тушкована свинина з грибами в мультиварці - фото крок 4
Складіть м'ясо, гриби і перець, нарізаний тонкими смужками. Всипте спеції, влийте бульйон і поставте гасити на 1 час.
тушкована свинина з грибами в мультиварці - фото крок 5
Через годину все перемішайте і залиште гаситися ще на 1, 5-2 годину.
тушкована свинина з грибами в мультиварці - фото крок 6
Готову свинину розкладіть по тарілках і посипте свіжою зеленню. Смачного!

Схожі рецепти