Свинина, тушкована з квасолею і грибами
(покроковий рецепт з фото)
Щоб урізноманітнити звичне меню на кожен день, раджу поглянути на цей простий, але вельми цікавий рецепт. Чудове блюдо, в якому ідеально поєднуються овочі, гриби і м'ясо. Спробуйте!
Перед вами простий спосіб, як приготувати свинину, тушковану з квасолею і грибами. В даному випадку використовується для пікантності соєвий соус, але його можна також замінити гострим томатним соусом, буде дуже класно. Це цілком повноцінне блюдо, але його при бажанні також чудово доповнить відварений рис, наприклад, на гарнір. Рекомендую на замітку!
- Свинина - 250-300 грам
- Гриби - 200 грам
- Квасоля стручкова - 150 грам
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Сіль і перець - За смаком
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 3-4 Ст. Ложок
- Бульйон - 1/2 склянки
- Часник і перець чилі - За смаком
1. М'ясо вимийте, обсушити, наріжте невеликими шматочками, посоліть і поперчіть за смаком. Очистіть і подрібніть цибулю з морквою. Вимийте, обсушити і наріжте пластинками гриби.
2. Розігрійте трохи рослинного масла на сковороді. Викладіть м'ясо і на сильному вогні обсмажте 2-3 хвилини, помішуючи. Після зніміть зі сковороди і відкладіть поки в сторону.
3. На сковороду додайте ще трохи олії і викладіть цибулю з морквою. На середньому вогні смажте хвилин 5. Додайте гриби і продовжуйте обсмажувати ще 7-10 хвилин.
4. Викладіть квасолю, додайте за смаком подрібнений часник і чилі перець. Помішуючи, смажте пару хвилин.
5. Поверніть на сковороду м'ясо, додайте соєвий соус і влийте бульйон. Залиште на середньому вогні гаситися до повної готовності м'яса.
Смачного!
Смачного!