Свинина, тушкована з квасолею в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви вважаєте за краще не тільки смачні, але і прості страви, які вимагають мінімуму клопоту на кухні, тоді обов'язково вам слід звернути свою увагу на цей класний рецепт гарячого блюда.
Я покажу вам, як приготувати свинину, тушковану з квасолею в мультиварці. В даному випадку використовуються ребра, але ви можете взяти і м'якоть, наприклад. Блюдо виходить дуже ситним і, на мій погляд, не вимагає гарніру. Але при бажанні його завжди можна доповнити картоплею або відвареним рисом. Відтворювати в домашніх умовах такі рецепти - одне задоволення.
- Свинина - 1 кілограм (ребра)
- Цибулина - 1 штука (велика)
- Морква - 1 штука
- Квасоля - 400 грам
- Помідор - 2 штуки
- Сіль і спеції - За смаком
- Вода - 1 Склянка (приблизно)
1. Квасоля замочіть з вечора в холодній воді. Ребра вимийте, обсушити наріжте, посоліть і присипте спеціями за смаком. Очистіть і подрібніть цибулю, натріть на тертці моркву.
2. На дно чаші викладіть спочатку м'ясо, потім овочі. Додайте помідори (свіжі або заморожені, як в даному випадку).
3. Квасоля промийте, обсушити і викладіть в чашу. Додайте трохи водички. Додатково підсолити і при бажанні додайте спеції. Користуйтеся програмою "гасіння" і залиште на 110-120 хвилин.
4. Через 1-1.5 години можна акуратно перемішати, спробувати на сіль / перець і залишити блюдо гаситися до повної готовності
Смачного!
Смачного!