Рецепт Свинина, тушкована з квасолею в мультиварці фото

Свинина, тушкована з квасолею в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Бобові , Квасоля
Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 8
Час приготування: 2 г. 10 хв.

Якщо ви вважаєте за краще не тільки смачні, але і прості страви, які вимагають мінімуму клопоту на кухні, тоді обов'язково вам слід звернути свою увагу на цей класний рецепт гарячого блюда.

Опис приготування:

Я покажу вам, як приготувати свинину, тушковану з квасолею в мультиварці. В даному випадку використовуються ребра, але ви можете взяти і м'якоть, наприклад. Блюдо виходить дуже ситним і, на мій погляд, не вимагає гарніру. Але при бажанні його завжди можна доповнити картоплею або відвареним рисом. Відтворювати в домашніх умовах такі рецепти - одне задоволення.

  • Свинина - 1 кілограм (ребра)
  • Цибулина - 1 штука (велика)
  • Морква - 1 штука
  • Квасоля - 400 грам
  • Помідор - 2 штуки
  • Сіль і спеції - За смаком
  • Вода - 1 Склянка (приблизно)
свинина, тушкована з квасолею в мультиварці - фото крок 1
1. Квасоля замочіть з вечора в холодній воді. Ребра вимийте, обсушити наріжте, посоліть і присипте спеціями за смаком. Очистіть і подрібніть цибулю, натріть на тертці моркву.
свинина, тушкована з квасолею в мультиварці - фото крок 2
2. На дно чаші викладіть спочатку м'ясо, потім овочі. Додайте помідори (свіжі або заморожені, як в даному випадку).
свинина, тушкована з квасолею в мультиварці - фото крок 3
3. Квасоля промийте, обсушити і викладіть в чашу. Додайте трохи водички. Додатково підсолити і при бажанні додайте спеції. Користуйтеся програмою"Гасіння" і залиште на 110-120 хвилин.
свинина, тушкована з квасолею в мультиварці - фото крок 4
4. Через 1-1.5 години можна акуратно перемішати, спробувати на сіль / перець і залишити блюдо гаситися до повної готовності
Смачного!

Схожі рецепти