Свинина тушкована в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Свинина тушкована в мультиварці чудово виходить з томатом. Його можна подавати з будь-яким гарніром. Можна сказати, що це базове блюдо. Тушкована свинина виходить м'якою, соковитою, вона тане в роті.
До свинини тушкованою в мультиварці можна додати зелень, гілочку розмарину. Замість свіжих помідорів в зиязикай час я беру помідори у власному соку.
- Свинина - 500 грам
- Помідори - 4 штуки
- Часник - 4 зубчики
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
Цибулю і моркву нарізати кільцями. На режимі "випічка" на пісному маслі обсмажити овочі.
М'ясо порізати шматочками. Додати овочі і смажити ще 20 хвилин.
Помідори і часник крупно порізати. Додати до м'яса, посолити, поперчити. На режимі "випічка" готувати 40 хвилин.
Потім на режимі "гасіння" готувати ще годину.
Смачного!