Свинина, тушкована в сметані в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Тушковане м'ясо виходить набагато смачніше і ніжніше, ніж смажене. Спробуйте оригінальний спосіб згасити м'ясо - в сметані. Не пошкодуєте! Читайте рецепт свинини, тушкованої в сметані в мультиварці.
Для приготування свинини, тушкованої в сметані в мультиварці, нам знадобиться не обов'язково добірна свинина, корейка з жирком теж підійде. Раджу обов'язково використовувати горіхову приправу, її можна знайти на базарі або купити в магазині. Але якщо не знайдете, її можна легко приготувати самому: волоські горіхи подрібніть з часничком. Сметану я брала 15 % жирності, щоб не сильно густо було. До речі, можете замінити в цьому рецепті сметану на вершки.
- Свинина - 600 грам
- Крем - 200 грам
- Сіль, перець - За смаком
- Приправа горіхова - 1-2 Ст. Ложок
Підготуйте необхідні інгредієнти. М'ясо порізати на невеликі шматочки.
Додати сіль, поперчіть м'ясо, додайте приправу. Якщо немає готової, то просто перетріть мелені горіхи (волоські зазвичай) з часником подрібненим.
Викладіть свинину в мультиварку, залийте сметаною.