Рецепт Свинина, тушкована в сметані в мультиварці фото

Свинина, тушкована в сметані в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина
Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Тушковане м'ясо виходить набагато смачніше і ніжніше, ніж смажене. Спробуйте оригінальний спосіб згасити м'ясо - в сметані. Не пошкодуєте! Читайте рецепт свинини, тушкованої в сметані в мультиварці.

Опис приготування:

Для приготування свинини, тушкованої в сметані в мультиварці, нам знадобиться не обов'язково добірна свинина, корейка з жирком теж підійде. Раджу обов'язково використовувати горіхову приправу, її можна знайти на базарі або купити в магазині. Але якщо не знайдете, її можна легко приготувати самому: волоські горіхи подрібніть з часничком. Сметану я брала 15 % жирності, щоб не сильно густо було. До речі, можете замінити в цьому рецепті сметану на вершки.

  • Свинина - 600 грам
  • Крем - 200 грам
  • Сіль, перець - За смаком
  • Приправа горіхова - 1-2 Ст. Ложок
свинина, тушкована в сметані в мультиварці - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти. М'ясо порізати на невеликі шматочки.
свинина, тушкована в сметані в мультиварці - фото крок 2
Додати сіль, поперчіть м'ясо, додайте приправу. Якщо немає готової, то просто перетріть мелені горіхи (волоські зазвичай) з часником подрібненим.
свинина, тушкована в сметані в мультиварці - фото крок 3
Викладіть свинину в мультиварку, залийте сметаною.
свинина, тушкована в сметані в мультиварці - фото крок 4
Гарненько перемішайте і закрийте кришкою, включите режим"Гасіння" хвилин 40. Потім - режим"Випічка" хвилин 15-20. Це для того, щоб м'ясо не плавало в сметані, а блюдо в цілому не було занадто рідким. Якщо вам подобаються більш рідкі гарячі страви, то просто готуйте в режимі"Гасіння" про час.
свинина, тушкована в сметані в мультиварці - фото крок 5
Готову свинину тушковану в сметані в мультиварці подавати можете як зі свіжими овочами, так і з маринованими помідорами або огірочками. Смачного!

Схожі рецепти