Свинина тушкована в сметані
(покроковий рецепт з фото)
Це дуже легкий і простий рецепт. Але при цьому дуже смачний рецепт. Поєднання сметани і різних спецій надають м'ясу свій неповторний смак і аромат. На гарнір до цього блюда можна подати що завгодно
Кількість порцій: 8
- Свинина - 700 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Крем - 150 грам
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль, червоний перець, куркума, базилік - За смаком
1. Свинину добре промити і трохи обсушити. Різати м'ясо треба поперек волокон. Нарізати на невеликі брусочки шириною в 1 см.
2. У глибокій сковорідці розжарити рослинне масло і покласти туди м'ясо. Смажити свинину, поки не утвориться рум'яна підсмажена скоринка. М'ясо посолити.
3. Цибуля вимити і почистити. Нарізати півкільцями. Додати цибулю до м'яса і трохи обсмажити. Закип'ятити півсклянки води і влити в сковорідку. Коли все закипить, зменшити вогонь і тушкувати приблизно 30 хвилин.
4. Сметану перемішати з гірчицею. Додати цю суміш в м'ясо.
5. Додати спеції. Закрити кришкою і потомити хвилин 15. На гарнір можна подати відварні овочі, відварений рис або картопляне пюре.