Свинина з грибами в сметані
(покроковий рецепт з фото)
Свинина з грибами в сметані - дуже просте і швидке в приготуванні блюдо, яке можна готувати на вечерю чи обід. До страви підходить абсолютно будь-який гарнір, будь-то макарони або картопля.
Готуємо свинину з грибами в сметані в домашніх умовах. М'ясо гаситься з грибами та цибулею в сметанному соусі. Блюдо виходить дуже насиченим і апетитним. Готуйте побільше - адже смакота смачна, тому з'їдається гранично швидко. Гарного вам дня!
- Свинина - 700 грам (шийка)
- Печериці - 400 грам
- Крем - 4 Ст. Ложки
- Зелень сушена - За смаком (кріп і петрушка)
- Крохмаль - 1, 5 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Цибуля - 2 штуки
Нарізаємо цибулю півкільцями. М'ясо і гриби ріжемо кубиками.
На рослинному маслі обсмажуємо м'ясо, солимо і перчимо до ходу справи.
В окремій сковороді обсмажуємо до золотистого кольору цибулю.
Додаємо до цибулі гриби і обсмажуємо, солимо і перчимо. Потім переміщаємо цибулю і гриби до м'яса, готуємо разом 5-10 хвилин.
Додаємо сметану, тушкуємо на повільному вогні 8-10 хвилин. Тим часом розведіть зі склянкою теплої води крохмаль і влийте до м'яса. Доведіть все до кипіння і тушкуйте під кришкою 25-30 хвилин. За кілька хвилин до готовності страви додаємо сухий кріп і петрушку.
На гарнір підійде картопля (в будь-якому вигляді). Смачного!