Свинина, тушкована в сметані з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Свинина при такому приготуванні виходить дуже смачною і ароматною. Рецепт ідеальний для приготування страви в мультиварці. Все абсолютно не складно, не вимагає великих витрат часу і фінансів.
Мій рецепт, як приготувати свинину, тушковану в сметані з грибами, зможе стати в нагоді вам в будь-який час року. Блюдо ситне і ароматне. На гарнір можна подати улюблені каші або макарони, буде дуже смачно!
- Свинина - 1 кілограм (можна використовувати яловичину, але свинина швидше готується)
- Морква - 70 грам
- Цибуля ріпчаста - 70-80 грам
- Часник - 4 зубчики
- Запашний перець горошком - 20 грам
- Зелень - 1 пучок (кріп, петрушка)
- Базилік - 0, 5-1 чайних ложки
- Koriandr - 0, 5-1 чайних ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Суміш перців - 0, 5 чайних ложки
- Печериці - 200-250 грам (надає страві особливого смаку й аромату)
- Крем - 3-4 Ст. Ложок
- Рослинна олія - 50-100 мілілітрів
Свинину потрібно порізати на середнього розміру шматочки.
Морква очистимо й наріжемо кубиками.
Наріжте очищений ріпчасту цибулю. Я нарізаю його невеликими шматочками.
Печериці наріжте півкільцями.
Наріжте часник.
Подрібніть кріп і петрушку.
Печериці з цибулею необхідно обсмажити на сковороді до золотистого кольору.
Свинину потрібно обсмажити на сковороді або в мультиварці (я робив в мультиварці).
У обсмажену свинину викладіть обсмажені гриби з цибулею, морква, зелень, koriandr, базилік, суміш перців і сіль.
Додайте сметану і перемішайте.
Закрийте кришку мультиварки і встановіть програму "гасіння" з 1 час. Якщо готуєте в каструлі, то тушкуйте на повільному вогні 45-60 хвилин. Приблизно за 5-10 хвилин до готовності покладете 2-3 лаврові листки.