Рецепт Шведські булочки з корицею фото

Шведські булочки з корицею
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня , Шведська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Для діабетиків
На обід, На вечерю
Випічка, Булочки

Без цих булочок в Швеції не обходиться жодна кавова пауза, які шведи влаштовують по кілька разів протягом робочого дня. Ці булочки чудово підходять до кави і спілкуванню з друзями.

Дуже ароматні і смачні булочки. Такі булочки печуть у кожної шведської сім'ї і звичайно ж, в кожній родині свої секрети і свій варіант приготування булочок. Хочу запропонувати вам один з варіантів рецептів приготування шведських булочок з корицею. Раджу відразу спекти булочки з подвійною норми продуктів, адже з'їдаються вони дуже швидко. Розповідаю, як приготувати шведські булочки з корицею.

1. Посипати дріжджі цукром і залити невеликою кількістю теплого молока. Розмішати і дати постояти хвилин 10.

2. Додати решту молока, сіль, кардамон і всипати просіяне борошно. Розмішати.

3. Вершкове масло розтопити і додати до одержали тесту.

4. Замісити гладке тісто і місити хвилин 10. Накрити тісто рушником і поставити в тепле місце підходити приблизно на пів години.

5. Потім тісто обмять, ще раз вимісити і розкачати в прямокутник товщиною 3-4 мм.

6. Розтопити масло, помазати прямокутник тесту і рівномірно посипати корицею і цукром.

7. Скачати рулет і нарізати на шматочки.

8. Викладаємо булочки на деко, покрите папером для випічки. Накриваємо їх і залишаємо підходити в теплому місці хвилин 35-40.

9. Змащуємо верх булочок яйцем і посипаємо перловим цукром.

10. Випікаємо в духовці при температурі 200 градусів хвилин 15, поки не зарум'яняться.

Смачного!


  • Борошно - 500 грам
  • Вершкове масло - 125 грам(75 грам - для тіста, 50 грам - для начинки)
  • Молоко - 250 мілілітрів
  • Дріжджі свіжі - 25 грам
  • Цукор - 3 Ст. Ложки (половина - для тіста, інше - в начинку)
  • Сіль - 1/4 чайних ложки
  • Кардамон - 1 Чайна ложка
  • Обкладинка - 1 Ст. Ложка
  • Яйця - 1 штука
  • Перловий цукор - 1 Ст. Ложка (спеціальний кулінарний термостійкий цукор)
Дуже ароматні і смачні булочки. Такі булочки печуть у кожної шведської сім'ї і звичайно ж, в кожній родині свої секрети і свій варіант приготування булочок. Хочу запропонувати вам один з варіантів рецептів приготування шведських булочок з корицею. Раджу відразу спекти булочки з подвійною норми продуктів, адже з'їдаються вони дуже швидко. Розповідаю, як приготувати шведські булочки з корицею.

1. Посипати дріжджі цукром і залити невеликою кількістю теплого молока. Розмішати і дати постояти хвилин 10.

2. Додати решту молока, сіль, кардамон і всипати просіяне борошно. Розмішати.

3. Вершкове масло розтопити і додати до одержали тесту.

4. Замісити гладке тісто і місити хвилин 10. Накрити тісто рушником і поставити в тепле місце підходити приблизно на пів години.

5. Потім тісто обмять, ще раз вимісити і розкачати в прямокутник товщиною 3-4 мм.

6. Розтопити масло, помазати прямокутник тесту і рівномірно посипати корицею і цукром.

7. Скачати рулет і нарізати на шматочки.

8. Викладаємо булочки на деко, покрите папером для випічки. Накриваємо їх і залишаємо підходити в теплому місці хвилин 35-40.

9. Змащуємо верх булочок яйцем і посипаємо перловим цукром.

10. Випікаємо в духовці при температурі 200 градусів хвилин 15, поки не зарум'яняться.

Смачного!

Схожі рецепти