Рецепт Шведські мітболи фото

Шведські мітболи
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Шведська кухня
М'ясо , Фарш
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Для діабетиків
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Фрикадельки
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 55 хв.

Хочете придумати що-небудь нескладне, але цікаве, і не, що робите постійно? Хочу поділитися з вами класної ідеєю, як приготувати шведські мітболи в апетитному соусі. Це приголомшливо!

Опис приготування:

Мітболи - це невеликі м'ясні кульки, наші фрикадельки. Вони обсмажуються до рум'яності, а потім гасяться в апетитному соусі. Подавати до столу страву можна як з гарніром за смаком, так і на скибочках тостів, наприклад, або з салатом. Це відмінний приклад гарячого блюда, яке припаде до смаку абсолютно всім, і дорослим, і дітям. Рекомендую обов'язково спробувати ці знамениті кульки в домашніх умовах.

  • Оливкова олія - 2 чайних ложки
  • Цибулина - 1 штука
  • Фарш - 1 грам (свинина + яловичина)
  • Панірувальні сухарі - 100 грам
  • Жовток - 2 штуки
  • Сіль і спеції - За смаком
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Борошно - 70 грам
  • Бульйон м'ясний - 3-4 склянок
  • Крем - 3/4 склянки
шведські мітболи - фото крок 1
1. Для початку потрібно приготувати фарш. У глибокій мисці з'єднайте пропущене через м'ясорубку м'ясо, панірувальні сухарі і жовтки. Лук подрібніть і обсмажте в невеликій кількості масла. Додайте у фарш, посоліть і поперчіть все за смаком, при бажанні додайте інші спеції.
шведські мітболи - фото крок 2
2. На сковороді розігрійте трішки олії (в даному випадку оливкова, але можете взяти і інше). З фаршу сформуйте невеликі кульки.
шведські мітболи - фото крок 3
3. І викладіть їх на сковороду.
шведські мітболи - фото крок 4
4. Обсмажте на сильному вогні з усіх боків до рум'яної.
шведські мітболи - фото крок 5
5. Розтопити вершкове масло, знявши тимчасово кульки.
шведські мітболи - фото крок 6
6. Всипте борошно, ретельно перемішуючи, щоб не утворювалися грудочки.
шведські мітболи - фото крок 7
7. Влийте бульйон. Додайте сіль, перець, мускатний горіх і інші спеції. Доведіть до кипіння.
шведські мітболи - фото крок 8
8. Викладіть в соус кульки, залиште їх на середньому вогні гаситися до готовності (хвилин 10-15).

Схожі рецепти