Пісний заварний крем
(покроковий рецепт з фото)
Привіт всім, хто постить, і не тільки Сьогодні я хочу розповісти, як приготувати пісний заварний крем. Готується він дуже просто і легко, тому не будемо затягувати і відразу ж приступимо.
Прекрасний варіант крему, який відмінно урізноманітнює будь торт бісквітного або листкового типу. На смак крем виходить в міру солодким і цікавим. Відмінно виручає під час Великого Посту. Обов'язково спробуйте
- Ванілін - 3 грами
- Борошно пшеничне - 6 Ст. Ложок
- Цукор - 1 Склянка
- Вода - 3 склянки
Починаємо приготування пісного заварного крему з того, що висипаємо на розпечену сковороду суху борошно і обсмажуємо її до золотистого кольору.
Коли мука придбає такий колір, її потрібно буде перекласти зі сковороди в каструлю, де і буде варитися заварний крем.
До борошна додаємо цукор і ванілін.
Заливаємо все водою і ставимо на водяну баню, постійно помішуючи. У міру приготування крем буде загусати.
Заварний крем пісний готовий, смачного!