Рецепт Рецепт риби в клярі в духовці фото

Рецепт риби в клярі в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Риба та морепродукти, Яйця
Вегетаріанське харчування, ПП рецепти, Пісні страви, Рецепти без шкоди
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Страви в клярі

Будь-яка рибка в клярі виходить соковитою і смачною. Хрустка скоринка укупі з ароматною начинкою припаде до смаку найвибагливішим гурманам. А готувати її в духовці ще і дуже швидко! Спробуйте!

Ось вам на замітку відмінний і легкий рецепт риби в клярі в духовці. Я беру відразу готове філе риби, щоб не возитися з оброблення. Для цієї мети використовую саму звичайну рибку: сом, НЕК, минтай… да будь-яку, яка підвернеться. Готується вона простіше простого. А поки риба готується в духовці, я встигаю приготувати гарнір: картопля, Мал, свіжий салат і ін.

  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Яйця - 2 штуки
  • Молоко або вода - 2 Ст. Ложки
  • Заголовок Бондюель - 0, 5 склянки
  • Борошно пшеничне - 0, 5 склянки
  • Паприка - 1, 5 чайних ложки
  • Часниковий порошок - 0, 7 чайних ложки
  • Філе риби - 1 кілограм
1
Розігрійте духовку до 180 градусів.
2
Змішайте кукурудзяну муку, пшеничне борошно, паприку і часниковий порошок.
3
Яйця збийте виделкою.
4
Рибу промийте, обсушити паперовими рушниками. Поріжте на невеликі шматочки.
5
Змастіть деко олією. Умочуйте рибні шматочки спочатку в яйце, а потім - в суху суміш і викладайте шкірою вниз.
6
Випікайте в духовці 25 хвилин.
7
Смачного!

Схожі рецепти