Рецепт риби в клярі в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Будь-яка рибка в клярі виходить соковитою і смачною. Хрустка скоринка укупі з ароматною начинкою припаде до смаку найвибагливішим гурманам. А готувати її в духовці ще і дуже швидко! Спробуйте!
Ось вам на замітку відмінний і легкий рецепт риби в клярі в духовці. Я беру відразу готове філе риби, щоб не возитися з оброблення. Для цієї мети використовую саму звичайну рибку: сом, НЕК, минтай… да будь-яку, яка підвернеться. Готується вона простіше простого. А поки риба готується в духовці, я встигаю приготувати гарнір: картопля, Мал, свіжий салат і ін.
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Яйця - 2 штуки
- Молоко або вода - 2 Ст. Ложки
- Заголовок Бондюель - 0, 5 склянки
- Борошно пшеничне - 0, 5 склянки
- Паприка - 1, 5 чайних ложки
- Часниковий порошок - 0, 7 чайних ложки
- Філе риби - 1 кілограм
1
Розігрійте духовку до 180 градусів.
2
Змішайте кукурудзяну муку, пшеничне борошно, паприку і часниковий порошок.
3
Яйця збийте виделкою.
4
Рибу промийте, обсушити паперовими рушниками. Поріжте на невеликі шматочки.
5
Змастіть деко олією. Умочуйте рибні шматочки спочатку в яйце, а потім - в суху суміш і викладайте шкірою вниз.
6
Випікайте в духовці 25 хвилин.
7
Смачного!