Соус до риби в клярі
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви на вечерю приготували смачну рибку, але все не знаєте, з чим би її подати, - рекомендую зробити цей соус до риби в клярі в домашніх умовах! Відмінно підійде як до червоної, так і до білої риби!
Хочу вам розповісти, як зробити соус до риби в клярі. Виходить чудове блюдо, яке не залишить вас байдужими! особливо гарний, до речі, цей соус в тих випадках, коли ваша риба в клярі вийшла пріснуватої, тут якраз огірочок і часник додадуть необхідної пікантності! Спробуйте, це смачно!
- Крем - 200 грам
- Яйця - 2 штуки
- Огірок маринований - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Спеції - За смаком
1. Відваримо і остудити яйця. Тим часом змішаємо сметану з подрібненим огірком.
2. Яйця перетираємо в крихту і теж домішали до соусу.
3. А тепер сюди ж додамо подрібнений часник і спеції. Перемішаємо до однорідності. Подаємо холодним!