Гарнір до риби в клярі
(покроковий рецепт з фото)
Рибка в клярі - дуже смачна страва. Що ж приготувати до неї на гарнір що не картопляне пюре - але не просто пюре, а з секретом. Швидше дивіться рецепт.
На гарнір до рибку будемо готувати картопляне пюре. Відваріть овочі до готовності, злийте воду і збийте товкачем. Додайте тепле молоко, гірчицю, сіль і перець. Саме в горчічкі полягає секрет незвичайного смаку цієї страви. Подавайте на стіл з свіжоприготованою рибкою в клярі. Смачного!
- Вершкове масло - 40 грам
- Молоко - 75 мілілітрів
- Картопля - 1 кілограм
- Вода - 2 L
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Чорний перець - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 0, 5 Ст. Ложки
Картопля очистіть від відваріть до готовності в підсоленій воді.
Злийте воду, залишивши трохи рідини в каструлі. Розімніть картоплю в пюре.
Додайте молоко і гірчицю і перемішайте.
Трохи поперчіть і, якщо потрібно, додайте сіль. Подавайте на стіл з свіжоприготованою рибкою в клярі.