Гарнір до риби
(покроковий рецепт з фото)
Нерідко господині задаються питанням, що подати до риби. Пропоную смачний і простий гарнір, який ідеально поєднується з будь-яким рибним блюдом.
Для приготування гарніру до риби знадобиться булгур і набір овочів. Візьміть для цього помідори, цибуля і солодкий перець. Вийде ситно, смачно і доступно для будь-якої сім'ї!
- Манна крупа - 70 грам
- Помідори - 70 грам
- Солодкий перець - 50 грам
- Цибуля ріпчаста - 50 грам
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 4 грами
- Чорний перець - За смаком
- Зелень - За смаком
Підготуйте інгредієнти за списком для приготування гарніру до риби.
Зваріть булгур за інструкцією. У мене був пакетик булгура. Його опустіть в киплячу підсолену воду і варіть на помірному вогні 25 хвилин.
Злийте воду і розкрийте пакетик з булгуром.
Почистіть цибулю і солодкий перець, наріжте овочі кубиками.
Наріжте кубиками помідори.
Обсмажуйте овочі на сковороді з додаванням рослинної олії протягом 3-4 хвилин.
Всипте до овочів гарячий зварений булгур.
Перемішайте вийшов гарнір, додайте спеції за смаком, прикрийте сковороду кришкою і млоїте булгур з овочами ще пару хвилин.
Готовий гарнір до риби відразу подавайте до столу, доповнивши дрібно рубаною зеленню. Смачного!