Рецепт Гарнір до риби фото

Гарнір до риби
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Крупи , Манна крупа
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарніри
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

Нерідко господині задаються питанням, що подати до риби. Пропоную смачний і простий гарнір, який ідеально поєднується з будь-яким рибним блюдом.

Опис приготування:

Для приготування гарніру до риби знадобиться булгур і набір овочів. Візьміть для цього помідори, цибуля і солодкий перець. Вийде ситно, смачно і доступно для будь-якої сім'ї!

  • Манна крупа - 70 грам
  • Помідори - 70 грам
  • Солодкий перець - 50 грам
  • Цибуля ріпчаста - 50 грам
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 4 грами
  • Чорний перець - За смаком
  • Зелень - За смаком
гарнір до риби - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти за списком для приготування гарніру до риби.
гарнір до риби - фото крок 2
Зваріть булгур за інструкцією. У мене був пакетик булгура. Його опустіть в киплячу підсолену воду і варіть на помірному вогні 25 хвилин.
гарнір до риби - фото крок 3
Злийте воду і розкрийте пакетик з булгуром.
гарнір до риби - фото крок 4
Почистіть цибулю і солодкий перець, наріжте овочі кубиками.
гарнір до риби - фото крок 5
Наріжте кубиками помідори.
гарнір до риби - фото крок 6
Обсмажуйте овочі на сковороді з додаванням рослинної олії протягом 3-4 хвилин.
гарнір до риби - фото крок 7
Всипте до овочів гарячий зварений булгур.
гарнір до риби - фото крок 8
Перемішайте вийшов гарнір, додайте спеції за смаком, прикрийте сковороду кришкою і млоїте булгур з овочами ще пару хвилин.
гарнір до риби - фото крок 9
Готовий гарнір до риби відразу подавайте до столу, доповнивши дрібно рубаною зеленню. Смачного!

Схожі рецепти