Рецепт Гарнір до риби смаженої фото

Гарнір до риби смаженої
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Картопля
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 1 г. 10 хв.

Ідеальний гарнір до риби - правильно Посмажені картопля. Вона дуже добре поєднується практично з будь-якою рибою, тому ловіть рецепт приготування кращого гарнір до риби смаженої.

Опис приготування:

Це дуже просто - приготувати гарнір до смаженої риби в домашніх умовах, особливо якщо язик йде про картоплю. Головне додати досить спецій, щоб картопля вийшла ароматної.

  • Картопля - 3-4 штук
  • Часник - 5 зубчиків
  • Розмарин - 2/3 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - 50 мілілітрів
  • Перець чорний мелений - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
гарнір до риби смаженої - фото крок 1
Картоплю чистимо від шкірки, ріжемо великими шматками.
гарнір до риби смаженої - фото крок 2
Дрібно ріжемо часник і за допомогою часничниці видавлюємо на миску з картоплею.
гарнір до риби смаженої - фото крок 3
Заливаємо в миску з картоплею рослинного масла, додаємо спецій, солі і перемішуємо.
гарнір до риби смаженої - фото крок 4
Розстеляємо на деку папір для запікання і розкладаємо по ній картопля. Запікаємо картоплю в духовці протягом години при температурі 200 градусів.

Схожі рецепти