Гарнір до риби смаженої
(покроковий рецепт з фото)
Ідеальний гарнір до риби - правильно Посмажені картопля. Вона дуже добре поєднується практично з будь-якою рибою, тому ловіть рецепт приготування кращого гарнір до риби смаженої.
Це дуже просто - приготувати гарнір до смаженої риби в домашніх умовах, особливо якщо язик йде про картоплю. Головне додати досить спецій, щоб картопля вийшла ароматної.
- Картопля - 3-4 штук
- Часник - 5 зубчиків
- Розмарин - 2/3 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 50 мілілітрів
- Перець чорний мелений - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
Картоплю чистимо від шкірки, ріжемо великими шматками.
Дрібно ріжемо часник і за допомогою часничниці видавлюємо на миску з картоплею.
Заливаємо в миску з картоплею рослинного масла, додаємо спецій, солі і перемішуємо.
Розстеляємо на деку папір для запікання і розкладаємо по ній картопля. Запікаємо картоплю в духовці протягом години при температурі 200 градусів.