Салат до смаженої риби
(покроковий рецепт з фото)
Хочу запропонувати вам салат, який прекрасно підійде до риби. Він містить в собі морепродукти, але легкий і не рибний, НЕ переб'є вам смак основного блюда.
Салат до смаженої риби ви приготуєте дуже швидко, якщо заздалегідь відваріть моркву. А в цілому - продукти треба порізати, викласти в салатницю і заправити.
- Морська капуста - 200 грам
- Морква - 1 штука
- Огірок маринований - 1 штука
- Цибулина - 1 штука (маленька)
- Майонез - 1-2 Ст. Ложок
- Сіль, чорний перець - За смаком
- Гірчиця французька - 1/2 чайних ложки (по бажанню)
1. Приготуємо продукти. Моркву відварити і остудити, очистити.
2. Капусту морську порізати на смужки.
3. Огірок порізати соломкою.
4. Моркву порізати соломкою.
5. Цибулю порізати дуже тонкою соломкою.
6. Скласти всі компоненти салату, додати майонез, гірчицю, спеції.
7. Перемішати. Салат готовий, подавайте до будь-якої смаженої риби!