Філе тріски смаженої
(покроковий рецепт з фото)
Дуже просте і нехитре блюдо. Готується просто і швидко, виглядає на виході апетитно і дуже красиво. Філе тріски смаженої відмінно буде поєднуватися з овочевим салатом або легким гарніром.
Найкраще для цієї страви підійде філе, яке ви зробите самостійно, з цілої риби. Просто тому, що магазинне філе буде переморожено. Плюс не завжди точно знаєш про якість тих продуктів, які піддаються заморожуванню. Але якщо у вас такої можливості немає, тоді купите краще свіже філе. Смажене філе тріски - страва смачна, просте і поєднується з практично будь-яким гарніром. Читайте, як приготувати філе тріски смаженої, і продумуйте, як ви її будете подавати. Смачного!
- Гарячкові файл - 400 грам
- Часник - 3 зубчики
- Петрушка - 2 штуки (гілочки)
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Біле вино - 50 мілілітрів
- Сіль, перець - За смаком
1
Podgotavlivaem файл, моєму його і просушують паперовим рушником. І в той же час розігріваємо сковороду.
2
На сковороду відправляємо дрібно нарізаний часник і обсмажуємо на оливковій олії.
Рибу солимо, перчимо і поки відкладаємо.
Сковорода обов'язково повинна бути антипригарной. Якщо немає такої, але застелите звичайну сковороду пергаментним папером і на ній виконуйте наступні кроки.
Рибу солимо, перчимо і поки відкладаємо.
Сковорода обов'язково повинна бути антипригарной. Якщо немає такої, але застелите звичайну сковороду пергаментним папером і на ній виконуйте наступні кроки.
3
Далі додаємо вершкове масло і чекаємо, поки воно розтопиться. Далі перемішуємо часник з маслом і з оливковою олією. На цю основу викладаємо філе.
4
Смажимо хвилин по п'ять на кожній стороні, поливаючи маслом, зачерпуючи його зі сковороди.
Далі дайте рибі хвилин п'ять постояти в закритій сковороді, вимкнувши вогонь. Смачного!
Далі дайте рибі хвилин п'ять постояти в закритій сковороді, вимкнувши вогонь. Смачного!