Сорбет зі смаженої вишні
(покроковий рецепт з фото)
Хіт сезону - сорбет зі смаженої вишні! Цей чудовий десерт сподобається вам своїм незвичайним смаком карамельної вишні і принесе приємну прохолоду в літню спеку. Готуйте з задоволенням!
Зараз в розпал літа, саме час готувати холодні десерти. Наприклад, сорбет зі смаженої вишні. Записуйте рецепт, як приготувати найсмачніший вишневий сорбет, секрет якого полягає в карамелизации ягід і додавання вишневої наливки для більш яскравого смаку!
- Вишня - 2 склянки (без кісточок)
- Цукор - 1 Склянка
- Вишнева наливка - 40 мілілітрів
- Вершки - 2 Ст. Ложки
Вишню вимийте, видаліть кісточки.
На суху гарячу сковороду висипте цукор, вишню.
Смажте на сильному вогні, помішуючи лопаткою, так щоб кожна ягідка просочилася карамельним сиропом. Влейте вишневую наливку, готуйте ще 5 хвилин до загустіння сиропу. Якщо готуєте для дітей, алкоголь не додавайте! Буде смачно і так.
Смажену вишню остудіть, перекладіть в миску, пробийте блендером до однорідності. Влийте вершки, ще раз збийте. Накрийте миску харчовою плівкою і поставте в морозильник на 4 годину.
Смачного!