Рецепт Сорбет зі смаженої вишні фото

Сорбет зі смаженої вишні
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди, Вишня
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, Для дітей, На святковий стіл, Літні
Солодке, Десерти, Сорбет

Хіт сезону - сорбет зі смаженої вишні! Цей чудовий десерт сподобається вам своїм незвичайним смаком карамельної вишні і принесе приємну прохолоду в літню спеку. Готуйте з задоволенням!

Зараз в розпал літа, саме час готувати холодні десерти. Наприклад, сорбет зі смаженої вишні. Записуйте рецепт, як приготувати найсмачніший вишневий сорбет, секрет якого полягає в карамелизации ягід і додавання вишневої наливки для більш яскравого смаку!

  • Вишня - 2 склянки (без кісточок)
  • Цукор - 1 Склянка
  • Вишнева наливка - 40 мілілітрів
  • Вершки - 2 Ст. Ложки
сорбет зі смаженої вишні - фото крок 1
Вишню вимийте, видаліть кісточки.
сорбет зі смаженої вишні - фото крок 2
На суху гарячу сковороду висипте цукор, вишню.
сорбет зі смаженої вишні - фото крок 3
Смажте на сильному вогні, помішуючи лопаткою, так щоб кожна ягідка просочилася карамельним сиропом. Влейте вишневую наливку, готуйте ще 5 хвилин до загустіння сиропу. Якщо готуєте для дітей, алкоголь не додавайте! Буде смачно і так.
сорбет зі смаженої вишні - фото крок 4
Смажену вишню остудіть, перекладіть в миску, пробийте блендером до однорідності. Влийте вершки, ще раз збийте. Накрийте миску харчовою плівкою і поставте в морозильник на 4 годину.
сорбет зі смаженої вишні - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти