Соус до смаженої риби
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 15 хв.
Мучить питання, який же соус приготувати до смаженої риби? Пропоную приготувати яблучний соус з чудовим гірчичним присмаком. До речі, соус відмінно підходить не тільки до риби, але і до м'яса.
Опис приготування:
До вашої уваги - класичний рецепт приготування соусу до смаженої риби.
Соус готується на основі запеченого яблука, змішаного з гірчицею, оливковою олією, перцем, сіллю і лимонним соком. Готовий соус - ідеальне доповнення до будь-якої Жарнов рибі. Гарного вам дня!
- Масло оливкове - 3-4 чайних ложок
- Чорний перець - За смаком
- Сіль - За смаком
- Гірчичний - 4 чайних ложки (французька)
- Яблуко - 1 штука
- Лимон - 1/2 штуки
Запікаємо яблуко в духовці або мікрохвильовій печі. Запекти потрібно таким чином, щоб яблуко стало повністю м'яким.
Видаляємо шкірку і всі нутрощі, залишивши лише м'якоть.
Додаємо французьку гірчицю, сіль і перець. Перемішуємо до однорідності.
Вливаємо оливкову олію, перемішуємо.
Додаємо сік половинки лимона.
Готово! При необхідності додаємо ще сіль або перець. Смачного!