Рецепт Соус до смаженої риби фото

Соус до смаженої риби
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Фрукти , Яблука , Лимон
Вегетаріанське харчування
На вечерю , На святковий стіл
Соуси , До риби
Кількість порцій: 2
Час приготування: 15 хв.

Мучить питання, який же соус приготувати до смаженої риби? Пропоную приготувати яблучний соус з чудовим гірчичним присмаком. До речі, соус відмінно підходить не тільки до риби, але і до м'яса.

Опис приготування:

До вашої уваги - класичний рецепт приготування соусу до смаженої риби.

Соус готується на основі запеченого яблука, змішаного з гірчицею, оливковою олією, перцем, сіллю і лимонним соком. Готовий соус - ідеальне доповнення до будь-якої Жарнов рибі. Гарного вам дня!

  • Масло оливкове - 3-4 чайних ложок
  • Чорний перець - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Гірчичний - 4 чайних ложки (французька)
  • Яблуко - 1 штука
  • Лимон - 1/2 штуки
соус до смаженої риби - фото крок 1
Запікаємо яблуко в духовці або мікрохвильовій печі. Запекти потрібно таким чином, щоб яблуко стало повністю м'яким.
соус до смаженої риби - фото крок 2
Видаляємо шкірку і всі нутрощі, залишивши лише м'якоть.
соус до смаженої риби - фото крок 3
Додаємо французьку гірчицю, сіль і перець. Перемішуємо до однорідності.
соус до смаженої риби - фото крок 4
Вливаємо оливкову олію, перемішуємо.
соус до смаженої риби - фото крок 5
Додаємо сік половинки лимона.
соус до смаженої риби - фото крок 6
Готово! При необхідності додаємо ще сіль або перець. Смачного!

Схожі рецепти