Рецепт Соус для смаженої курки фото

Соус для смаженої курки
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Молочні продукти
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Соуси , Для птахів
Кількість порцій: 1
Час приготування: 35 хв.

Ніжний, ароматний вершковий соус для смаженої курки в домашніх умовах перетворить звичайне гаряче блюдо в по-справжньому ресторанне блюдо.

Опис приготування:

Цей дивовижний соус можна зробити не тільки на основі м'якого сиру, але використовувати також тертий твердий сир. Цей простий рецепт соусу для смаженої курки можна доповнити свіжою зеленню, наприклад.

  • Куряче філе - 2 штуки
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Цибулина - 0.5 штуки
  • М'який сир - 150 грам
  • Курячий бульйон - 50 мілілітрів
  • Сік лимона - 1 Ст. Ложка
  • Вершки - 50 мілілітрів
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
соус для смаженої курки - фото крок 1
1. Шматочки курки (можна використовувати не тільки філе, як в даному випадку) вимити, обсушити. Підсолити і поперчити трохи. На сковороду налити трохи олії і викласти філе. Обсмажити на сковороді до готовності.
соус для смаженої курки - фото крок 2
2. Зняти курку, а на цю ж сковороду налити ще трохи олії. Очистити цибулю і нарізати його дрібними кубиками. Надіслати на сковороду і обсмажити трохи. В рецепт приготування соусу для смаженої курки можна використовувати також часник.
соус для смаженої курки - фото крок 3
3. Слідом викласти на сковороду сир. В даному випадку він з травами, але при бажанні їх можна додати окремо.
соус для смаженої курки - фото крок 4
4. Влити трохи курячого бульйону і добре перемішати.
соус для смаженої курки - фото крок 5
5. Додати вершки і сік лимона. Томити на повільному вогні, поки соус не стане однорідним. Підсолити трохи і додати при бажанні щіпку перцю.
соус для смаженої курки - фото крок 6
6. Коли соус для смаженої курки в домашніх умовах готовий, на сковороду додати трохи свіжої зелені.
соус для смаженої курки - фото крок 7
7. Полити соусом курочку і можна подавати до столу з гарніром або овочами.

Схожі рецепти