Гарнір до копченої риби
(покроковий рецепт з фото)
Хто б що не говорив, але для мене найкращим гарніром до риби і м'яса завжди були і будуть овочі. Готувати їх легко і швидко, навіть можна робити паралельно з приготуванням риби.
Цей гарнір підійде до будь-якої копченої риби. Злегка обсмажте на сковороді маленьку моркву і горох. Потім додайте порізаний кабачок. Посоліть і обсмажуйте разом ще 5 хвилин. Потім посипте подрібненою зеленню і подайте на стіл до риби. Смачного!
- Молодий горошок - 300 грам
- Невелика морква - 10 штук
- Кабачок - 1 штука
- Зелень - За смаком
- Оливкова олія - За смаком
- Сіль - За смаком
Поріжте кабачки кубиками.
Розігрійте на сковороді олію і злегка обсмажте моркву і горошок.
Потім додайте кабачки, посоліть і обсмажуйте ще 5 хвилин.
Подрібніть зелень, посипте овочі і подайте на стіл.