Рецепт Гарнір до копченої риби фото

Гарнір до копченої риби
(покроковий рецепт з фото)

Азербайджанська кухня
Овочі
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На сніданок
Гарніри
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Хто б що не говорив, але для мене найкращим гарніром до риби і м'яса завжди були і будуть овочі. Готувати їх легко і швидко, навіть можна робити паралельно з приготуванням риби.

Опис приготування:

Цей гарнір підійде до будь-якої копченої риби. Злегка обсмажте на сковороді маленьку моркву і горох. Потім додайте порізаний кабачок. Посоліть і обсмажуйте разом ще 5 хвилин. Потім посипте подрібненою зеленню і подайте на стіл до риби. Смачного!

  • Молодий горошок - 300 грам
  • Невелика морква - 10 штук
  • Кабачок - 1 штука
  • Зелень - За смаком
  • Оливкова олія - За смаком
  • Сіль - За смаком
гарнір до копченої риби - фото крок 1
Поріжте кабачки кубиками.
гарнір до копченої риби - фото крок 2
Розігрійте на сковороді олію і злегка обсмажте моркву і горошок.
гарнір до копченої риби - фото крок 3
Потім додайте кабачки, посоліть і обсмажуйте ще 5 хвилин.
гарнір до копченої риби - фото крок 4
Подрібніть зелень, посипте овочі і подайте на стіл.

Схожі рецепти