Салат з копченої риби з цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Салат з копченої риби з цибулею - це простий у приготуванні і дуже смачний салат на кожен день або для особливого випадку. Цей салат вдало впишеться на будь-який стіл. Копчена риба може бути будь-який.
У нашому варіанті використовуємо скумбрію, але ви можете взяти оселедець, gorbušu і т.Д.. Будь-яка копчена риба сюди підійде ідеально. Крім риби додамо в салат картопля, курячі яйця, корнішони - поєднання ідеальне. Неодмінно спробуйте салат, впевнена, він вам сподобається.
- Картопля - 1 штука
- Яйця курячі - 1 штука
- Копчена скумбрія - 200 грам
- Цибуля - 1 штука
- Зелена цибуля - 15 грам
- Корнішони - 4-5 штук
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Оцет - 50 мілілітрів
- Вода - 50 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти за списком. Відваріть заздалегідь картопля, яйце.
Цибулю очистіть і наріжте соломкою, перекладіть цибулю в миску, влийте воду і оцет. Маринують цибулю 10 хвилин.
Варену картоплю наріжте крупно і розкладіть на тарілці.
Куряче яйце відваріть і почистіть, наріжте на 4 часточки і викладіть поруч з картоплею.
Корнішони наріжте крупно і додайте в салат.
Копчену скумбрію наріжте середніми шматочками і додайте в салат.
Додайте маринована цибуля, нарізану зелену цибулю, олія, сіль і перець. Салат подавайте до столу.
Смачного!