Гарнір до запеченої риби
(покроковий рецепт з фото)
Що ж найкраще підходить до запеченої риби? Моя відповідь - картопля по-селянськи. Пропоную вам ще один варіант рецепта гарнір до запеченої риби.
Ця картопля по-селянськи - дуже простий рецепт гарніру до запеченої риби. Складнощів в рецепті немає ніяких, хіба що можна випадково пережарити картопля, але це ви відразу відчуєте по запаху і зовнішнього вигляду.
- Картопля молода - 1 кілограм
- Часник - 3-4 зубчиків
- Зелень - 1 штука (пучок кропу, петрушки - за смаком)
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
Чистимо молода картопля і розрізаємо на 4 частини.
Обсмажуємо картопля на середньому вогні в сковорідці, розігрітій рослинним маслом. Обсмажуємо хвилин 20, додаючи в середині смаження сіль, перець.
Перемішуємо картоплю. За приготуванні посипати її подрібненою зеленню.