Рецепт Гарнір до запеченої риби фото

Гарнір до запеченої риби
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Картопля
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарніри
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 30 хв.

Що ж найкраще підходить до запеченої риби? Моя відповідь - картопля по-селянськи. Пропоную вам ще один варіант рецепта гарнір до запеченої риби.

Опис приготування:

Ця картопля по-селянськи - дуже простий рецепт гарніру до запеченої риби. Складнощів в рецепті немає ніяких, хіба що можна випадково пережарити картопля, але це ви відразу відчуєте по запаху і зовнішнього вигляду.

  • Картопля молода - 1 кілограм
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Зелень - 1 штука (пучок кропу, петрушки - за смаком)
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Масло рослинне - За смаком
гарнір до запеченої риби - фото крок 1
Чистимо молода картопля і розрізаємо на 4 частини.
гарнір до запеченої риби - фото крок 2
Обсмажуємо картопля на середньому вогні в сковорідці, розігрітій рослинним маслом. Обсмажуємо хвилин 20, додаючи в середині смаження сіль, перець.
гарнір до запеченої риби - фото крок 3
Перемішуємо картоплю. За приготуванні посипати її подрібненою зеленню.

Схожі рецепти