Салат до запеченої риби
(покроковий рецепт з фото)
До запеченої рибі краще підібрати салатик більш яскравий за смаком, соковитий. Прекрасно поєднується з рибою ламінарія, вона не тільки посилить смак риби, але і додасть пікантності вашому вечері.
Для приготування салату до запеченої риби відварити треба тільки яйце. Все інше наріжте. Інгредієнти перемішайте і заправте.
- Капуста морська - 200 грам (ламінарія)
- Морква по-корейськи - 100 грам
- Кукурудза консервована - 50 грам
- Яйце - 1 штука
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Гірчичний - 1/2 чайних ложки
- Сіль, чорний перець - За смаком
- Зелень - За смаком
1. Приготуємо продукти. Яйце відварити, очистити.
2. Ламінарію краще порізати, щоб легше перемішати салат.
3. Яйце порізати смужками.
4. Морква по-корейськи порізати.
5. Всі інгредієнти салату скласти в салатник, заправити майонезом, додати гірчицю, спеції.
6. Перемішати. Салат готовий. Подати до столу до будь-якої запеченої рибі. Смачного!