Рецепт Салат до запеченої риби фото

Салат до запеченої риби
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Узбецька кухня
Овочі , Зелень
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 20 хв.

До запеченої рибі краще підібрати салатик більш яскравий за смаком, соковитий. Прекрасно поєднується з рибою ламінарія, вона не тільки посилить смак риби, але і додасть пікантності вашому вечері.

Опис приготування:

Для приготування салату до запеченої риби відварити треба тільки яйце. Все інше наріжте. Інгредієнти перемішайте і заправте.

  • Капуста морська - 200 грам (ламінарія)
  • Морква по-корейськи - 100 грам
  • Кукурудза консервована - 50 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Майонез - 2 Ст. Ложки
  • Гірчичний - 1/2 чайних ложки
  • Сіль, чорний перець - За смаком
  • Зелень - За смаком
салат до запеченої риби - фото крок 1
1. Приготуємо продукти. Яйце відварити, очистити.
салат до запеченої риби - фото крок 2
2. Ламінарію краще порізати, щоб легше перемішати салат.
салат до запеченої риби - фото крок 3
3. Яйце порізати смужками.
салат до запеченої риби - фото крок 4
4. Морква по-корейськи порізати.
салат до запеченої риби - фото крок 5
5. Всі інгредієнти салату скласти в салатник, заправити майонезом, додати гірчицю, спеції.
салат до запеченої риби - фото крок 6
6. Перемішати. Салат готовий. Подати до столу до будь-якої запеченої рибі. Смачного!

Схожі рецепти