Салат з запеченої буряка з сухариками і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Нещодавно я відкрила для себе рецепт цього нескладного, але оригінального блюда. Ділюся і з вами варіантом, як приготувати салат з запеченої буряка з сухариками і сиром. Вишукано і дуже смачно!
Я раджу для цього салату використовувати саме козячий сир, він дає дивовижний аромат і не менш прекрасний смак. Тут все поєднується просто ідеально. Так що без сумніву беріться за приготування цього салату.
А замість шпинату можна взяти будь-яку зелень або кілька видів, наприклад, зелений салат і рукколу.
- Шпинат - 80 грам
- Буряк - 300 грам
- Масло рослинне - 5 Ст. Ложок
- Багет - 1 штука (невеликий)
- Сир козячий - 100 грам
- Бальзамічний соус - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
Буряк очистіть і наріжте шматочками зі стороною близько 2 сантиметрів. Духовку нагрейте до 160 градусів.
Випікайте буряк 40 хвилин навпаки, окропивши декількома ложками олії і перемішавши.
Багет наріжте скибочками і підсушіть в духовці до легкого рум'янцю. Потім поріжте сир і покладіть зверху. Розтопіть сир на хлібі в духовці.
Шпинат промийте і висушіть. Викладіть його на тарілку, зверху викладіть буряк і хліб з сиром. Збризніть бальзаміком і рослинним маслом, присолите за смаком і подавайте салат.