Рецепт Салат з запеченої буряка з сухариками і сиром фото

Салат з запеченої буряка з сухариками і сиром
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Грецька кухня
Буряк, Овочі, Молочні продукти, Шпинат
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл, День народження
Салати

Нещодавно я відкрила для себе рецепт цього нескладного, але оригінального блюда. Ділюся і з вами варіантом, як приготувати салат з запеченої буряка з сухариками і сиром. Вишукано і дуже смачно!

Я раджу для цього салату використовувати саме козячий сир, він дає дивовижний аромат і не менш прекрасний смак. Тут все поєднується просто ідеально. Так що без сумніву беріться за приготування цього салату.

А замість шпинату можна взяти будь-яку зелень або кілька видів, наприклад, зелений салат і рукколу.

  • Шпинат - 80 грам
  • Буряк - 300 грам
  • Масло рослинне - 5 Ст. Ложок
  • Багет - 1 штука (невеликий)
  • Сир козячий - 100 грам
  • Бальзамічний соус - 1 Чайна ложка
  • Сіль - За смаком
салат з запеченої буряка з сухариками і сиром - фото крок 1
Буряк очистіть і наріжте шматочками зі стороною близько 2 сантиметрів. Духовку нагрейте до 160 градусів.
салат з запеченої буряка з сухариками і сиром - фото крок 2
Випікайте буряк 40 хвилин навпаки, окропивши декількома ложками олії і перемішавши.
салат з запеченої буряка з сухариками і сиром - фото крок 3
Багет наріжте скибочками і підсушіть в духовці до легкого рум'янцю. Потім поріжте сир і покладіть зверху. Розтопіть сир на хлібі в духовці.
салат з запеченої буряка з сухариками і сиром - фото крок 4
Шпинат промийте і висушіть. Викладіть його на тарілку, зверху викладіть буряк і хліб з сиром. Збризніть бальзаміком і рослинним маслом, присолите за смаком і подавайте салат.

Схожі рецепти