Рецепт Білий соус до риби фото

Білий соус до риби
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Молочні продукти , Вершки
На обід , На вечерю , На швидку руку
Соуси , До риби
Кількість порцій: 8
Час приготування: 10 хв.

Легкий і швидкий в приготуванні білий соус з вершків, курячого бульйону, лимонного соку і ароматних приправ. Цей соус універсальний. Він підійде до риби, овочевих страв і різних гарнірів.

Опис приготування:

Цей соус ідеально поєднується з морепродуктами, рисом і сиром, а також зі стравами з курки. Ви можете подавати соус «як є» або перетворити його в сирний соус, додавши в інгредієнти сир. Пожвавите рецепт, приправивши його гірчицею, каррі, кропом або зеленню. Докладну інструкцію, як приготувати білий соус до риби, читайте нижче.

  • Свіжі вершки - 1 Склянка (або густі)
  • Часникова сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Паприка - 1 Чайна ложка
  • Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
1
Візьміть сковороду і влийте в неї курячий бульйон і вершки. Ретельно все розмішайте і приправте сіллю і перцем.
2
Додайте в суміш паприку і лимонний сік, акуратно змішайте і доведіть до кипіння.
3
У міру приготування соус буде згущуватися. Доведіть його до тієї густоти, яка вам більше подобається. Якщо соус став дуже густим, додайте в нього ще трохи курячого бульйону або води, щоб досягти необхідної консистенції.
4
Рибу можна протушкувати в соусі або просто полити соусом обсмажені / запечені шматочки риби. Смачного!

Схожі рецепти