Білий соус до риби
(покроковий рецепт з фото)
Легкий і швидкий в приготуванні білий соус з вершків, курячого бульйону, лимонного соку і ароматних приправ. Цей соус універсальний. Він підійде до риби, овочевих страв і різних гарнірів.
Цей соус ідеально поєднується з морепродуктами, рисом і сиром, а також зі стравами з курки. Ви можете подавати соус «як є» або перетворити його в сирний соус, додавши в інгредієнти сир. Пожвавите рецепт, приправивши його гірчицею, каррі, кропом або зеленню. Докладну інструкцію, як приготувати білий соус до риби, читайте нижче.
- Свіжі вершки - 1 Склянка (або густі)
- Часникова сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Паприка - 1 Чайна ложка
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
1
Візьміть сковороду і влийте в неї курячий бульйон і вершки. Ретельно все розмішайте і приправте сіллю і перцем.
2
Додайте в суміш паприку і лимонний сік, акуратно змішайте і доведіть до кипіння.
3
У міру приготування соус буде згущуватися. Доведіть його до тієї густоти, яка вам більше подобається. Якщо соус став дуже густим, додайте в нього ще трохи курячого бульйону або води, щоб досягти необхідної консистенції.
4
Рибу можна протушкувати в соусі або просто полити соусом обсмажені / запечені шматочки риби. Смачного!