Рецепт Рецепт риби в пароварці фото

Рецепт риби в пароварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Риба та морепродукти
Вегетаріанське харчування, ПП рецепти, Пісні страви, Рецепти без шкоди
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Страви на пару

Вам варто задуматися про покупку пароварки, якщо у вас маленькі діти, якщо дотримуєтеся дієти або хочете харчуватися корисною їжею без жиру. Із задоволенням ділюся з вами рецептом риби в пароварці.

Риба в пароварці, як і м'ясо або овочі, зберігає свої корисні властивості і колір. Вона виходить дієтичної. Ви можете сміливо приправляти її спеціями, соусом, готувати з овочами, щоб ті віддали свої аромат і смак. Подавайте до столу теплу рибку з гарніром з відвареного рису і овочами.

  • Лихоманка - 4 штуки (філе)
  • Сіль, чорний мелений перець - За смаком
  • Зелена цибуля - 2 штуки
  • Імбир - 1 штука (корінь 2, 5 см)
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Арахісове масло - 3 Ст. Ложки
  • Часник - 3 зубчики
  • Червоний перець - 1/4 штуки
  • Зелений перець - 1/4 штуки
  • Цукор - 0, 5 чайних ложки
1
Вимийте рибку, витріть її серветками, потім посоліть і поперчіть з двох сторін.
2
Вимийте цибулю і перці, наріжте тонкими смужками. Очистіть імбир, наріжте його тонко (залиште трохи). Викладіть рибу в миску, зверху покладіть овочі та імбир.
3
Наливати 1 столовою ложкою соєвого соусу і відправте в холодильник на півгодини.
4
Через 30 хвилин дістаньте рибу і перекладіть її в чашу пароварки, на дно налийте воду і встановіть чашу.
5
Готуйте рибу 20 хвилин, потім перекладіть її в тарілку.
6
У сковороді розігрійте арахісове масло, додайте подрібнений часник і імбир, а також цукор і половину чайної ложки солі, обсмажуйте 30 секунд. Влийте соєвий соус і зніміть з вогню.
7
Викладіть на тарілку відварений рис, потім шматочки риби з овочами і полийте все приготованим соусом, відразу подавайте до столу.

Схожі рецепти