Рецепт риби в пароварці
(покроковий рецепт з фото)
Вам варто задуматися про покупку пароварки, якщо у вас маленькі діти, якщо дотримуєтеся дієти або хочете харчуватися корисною їжею без жиру. Із задоволенням ділюся з вами рецептом риби в пароварці.
Риба в пароварці, як і м'ясо або овочі, зберігає свої корисні властивості і колір. Вона виходить дієтичної. Ви можете сміливо приправляти її спеціями, соусом, готувати з овочами, щоб ті віддали свої аромат і смак. Подавайте до столу теплу рибку з гарніром з відвареного рису і овочами.
- Лихоманка - 4 штуки (філе)
- Сіль, чорний мелений перець - За смаком
- Зелена цибуля - 2 штуки
- Імбир - 1 штука (корінь 2, 5 см)
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Арахісове масло - 3 Ст. Ложки
- Часник - 3 зубчики
- Червоний перець - 1/4 штуки
- Зелений перець - 1/4 штуки
- Цукор - 0, 5 чайних ложки
1
Вимийте рибку, витріть її серветками, потім посоліть і поперчіть з двох сторін.
2
Вимийте цибулю і перці, наріжте тонкими смужками. Очистіть імбир, наріжте його тонко (залиште трохи). Викладіть рибу в миску, зверху покладіть овочі та імбир.
3
Наливати 1 столовою ложкою соєвого соусу і відправте в холодильник на півгодини.
4
Через 30 хвилин дістаньте рибу і перекладіть її в чашу пароварки, на дно налийте воду і встановіть чашу.
5
Готуйте рибу 20 хвилин, потім перекладіть її в тарілку.
6
У сковороді розігрійте арахісове масло, додайте подрібнений часник і імбир, а також цукор і половину чайної ложки солі, обсмажуйте 30 секунд. Влийте соєвий соус і зніміть з вогню.
7
Викладіть на тарілку відварений рис, потім шматочки риби з овочами і полийте все приготованим соусом, відразу подавайте до столу.