Болгарський перець в пароварці
(покроковий рецепт з фото)
Приготувати болгарський перець в пароварці - простіше і швидше, ніж традиційним способом. Такий перець виходить більш яскравим за кольором і більш насиченим за смаком. До того ж, за ним не треба дивитися.
Болгарський перець, фарширований м'ясом і приготований в пароварці, - всіма улюблене блюдо, смак якого ні з чим не переплутаєш. В пароварці це блюдо готується швидше і не вимагаємо зайвих жирів. Фарш для начинки можна вибрати будь-який - свинячий, яловичий або курячий. У моїй родині найпопулярнішим є суміш яловичого і свинячого фаршу.
Як приготувати болгарський перець в пароварці?
1. Морква, ріпчаста цибуля і часник очистіть. Морквину промийте і натріть на крупній тертці. Лук нарубати невеликими кубиками, часник подрібніть ножем.
2. Помідори промийте, опустіть на кілька хвилин в окріп, потім в холодну воду. Зніміть шкірку, виріжте плодоніжки і нарубати кубиками.
3. Мал промийте кілька разів.
4. У мисці змішайте підготовлені інгредієнти: цибуля, часник, фарш, Мал, помідори, морква. Приправити сіллю і poperčite. По бажанню, додайте інші улюблені прянощі. Фарш для перців гарненько перемішайте.
5. Болгарський перець промийте, зріжте капелюшок і витягніть плодоніжки. Виріжте серцевину з насінням.
6. Підготовлені болгарські перці досить щільно начините готовим фаршем з овочами.
7. Перці поставте в пароварку відкритою стороною вгору. Якщо хочете, перчики можна накрити "шапочками" .
8. Болгарський перець в пароварці готуємо годину.
Готовий перець подаємо з рубаною зеленню, сметаною, картоплею.
Смачного!
- Болгарський перець - 7-8 штук
- Фарш (яловичина + свинина) - 500 грам
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 2 штуки
- Помідор - 1 штука
- Часник - 2-3 зубчиків
- Мал - 1/3 склянки
- Сіль - - За смаком
- Чорний перець - - За смаком
Як приготувати болгарський перець в пароварці?
1. Морква, ріпчаста цибуля і часник очистіть. Морквину промийте і натріть на крупній тертці. Лук нарубати невеликими кубиками, часник подрібніть ножем.
2. Помідори промийте, опустіть на кілька хвилин в окріп, потім в холодну воду. Зніміть шкірку, виріжте плодоніжки і нарубати кубиками.
3. Мал промийте кілька разів.
4. У мисці змішайте підготовлені інгредієнти: цибуля, часник, фарш, Мал, помідори, морква. Приправити сіллю і poperčite. По бажанню, додайте інші улюблені прянощі. Фарш для перців гарненько перемішайте.
5. Болгарський перець промийте, зріжте капелюшок і витягніть плодоніжки. Виріжте серцевину з насінням.
6. Підготовлені болгарські перці досить щільно начините готовим фаршем з овочами.
7. Перці поставте в пароварку відкритою стороною вгору. Якщо хочете, перчики можна накрити "шапочками" .
8. Болгарський перець в пароварці готуємо годину.
Готовий перець подаємо з рубаною зеленню, сметаною, картоплею.
Смачного!