Рецепт Болгарський перець в пароварці фото

Болгарський перець в пароварці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Болгарська кухня
Овочі , Болгарський перець
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Приготувати болгарський перець в пароварці - простіше і швидше, ніж традиційним способом. Такий перець виходить більш яскравим за кольором і більш насиченим за смаком. До того ж, за ним не треба дивитися.

Опис приготування:

Болгарський перець, фарширований м'ясом і приготований в пароварці, - всіма улюблене блюдо, смак якого ні з чим не переплутаєш. В пароварці це блюдо готується швидше і не вимагаємо зайвих жирів. Фарш для начинки можна вибрати будь-який - свинячий, яловичий або курячий. У моїй родині найпопулярнішим є суміш яловичого і свинячого фаршу.

Як приготувати болгарський перець в пароварці?

1. Морква, ріпчаста цибуля і часник очистіть. Морквину промийте і натріть на крупній тертці. Лук нарубати невеликими кубиками, часник подрібніть ножем.

2. Помідори промийте, опустіть на кілька хвилин в окріп, потім в холодну воду. Зніміть шкірку, виріжте плодоніжки і нарубати кубиками.

3. Мал промийте кілька разів.

4. У мисці змішайте підготовлені інгредієнти: цибуля, часник, фарш, Мал, помідори, морква. Приправити сіллю і poperčite. По бажанню, додайте інші улюблені прянощі. Фарш для перців гарненько перемішайте.

5. Болгарський перець промийте, зріжте капелюшок і витягніть плодоніжки. Виріжте серцевину з насінням.

6. Підготовлені болгарські перці досить щільно начините готовим фаршем з овочами.

7. Перці поставте в пароварку відкритою стороною вгору. Якщо хочете, перчики можна накрити"шапочками" .

8. Болгарський перець в пароварці готуємо годину.

Готовий перець подаємо з рубаною зеленню, сметаною, картоплею.

Смачного!

  • Болгарський перець - 7-8 штук
  • Фарш (яловичина + свинина) - 500 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Морква - 2 штуки
  • Помідор - 1 штука
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Мал - 1/3 склянки
  • Сіль - - За смаком
  • Чорний перець - - За смаком
Болгарський перець, фарширований м'ясом і приготований в пароварці, - всіма улюблене блюдо, смак якого ні з чим не переплутаєш. В пароварці це блюдо готується швидше і не вимагаємо зайвих жирів. Фарш для начинки можна вибрати будь-який - свинячий, яловичий або курячий. У моїй родині найпопулярнішим є суміш яловичого і свинячого фаршу.

Як приготувати болгарський перець в пароварці?

1. Морква, ріпчаста цибуля і часник очистіть. Морквину промийте і натріть на крупній тертці. Лук нарубати невеликими кубиками, часник подрібніть ножем.

2. Помідори промийте, опустіть на кілька хвилин в окріп, потім в холодну воду. Зніміть шкірку, виріжте плодоніжки і нарубати кубиками.

3. Мал промийте кілька разів.

4. У мисці змішайте підготовлені інгредієнти: цибуля, часник, фарш, Мал, помідори, морква. Приправити сіллю і poperčite. По бажанню, додайте інші улюблені прянощі. Фарш для перців гарненько перемішайте.

5. Болгарський перець промийте, зріжте капелюшок і витягніть плодоніжки. Виріжте серцевину з насінням.

6. Підготовлені болгарські перці досить щільно начините готовим фаршем з овочами.

7. Перці поставте в пароварку відкритою стороною вгору. Якщо хочете, перчики можна накрити"шапочками" .

8. Болгарський перець в пароварці готуємо годину.

Готовий перець подаємо з рубаною зеленню, сметаною, картоплею.

Смачного!

Схожі рецепти