Бефстроганов в пароварці
(покроковий рецепт з фото)
Готувати бефстроганов в пароварці в домашніх умовах на багато легше, ніж смажити м'ясо на сковороді. Більш того, так ви позбавитеся від забризкування і миття плити, а також зможете скуштувати здорову їжу.
У поєднанні з овочами м'ясо виходить дуже ніжним. Їжа, приготована на пару, відрізняється не тільки приголомшливими смаковими якостями, але і корисними властивостями. З шматка яловичини можна приготувати приголомшливе блюдо для всієї родини.
- Яловичина - 600 грам
- Сіль - За смаком
- Помідор - 3 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Зелень петрушки - 1 штука
1. Нарізаємо яловичину брусочками середнього размера.Оставляем осторонь і приступаємо до овочів.
2. Шаткуємо цибулю кільцями. Краще візьміть солодкі сорти цибулі.
3. Нарізаємо помідор також кільцями. Тепер приступаємо до приготування.
4. Викладаємо в пароварку м'ясо і овочі. Злегка присаливаем.
5. Для підсилення смаку можна м'ясо змастити гірчицею. Тепер можете вибирати програму для приготування на пару і чекати, поки блюдо буде готово.
6. Ось і бефстроганов в пароварці в домашніх умовах готове! Відваріть на гарнір рис або макаронні вироби.