Рецепт Бефстроганов в пароварці фото

Бефстроганов в пароварці
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Казахська кухня
М'ясо , Яловичина
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Готувати бефстроганов в пароварці в домашніх умовах на багато легше, ніж смажити м'ясо на сковороді. Більш того, так ви позбавитеся від забризкування і миття плити, а також зможете скуштувати здорову їжу.

Опис приготування:

У поєднанні з овочами м'ясо виходить дуже ніжним. Їжа, приготована на пару, відрізняється не тільки приголомшливими смаковими якостями, але і корисними властивостями. З шматка яловичини можна приготувати приголомшливе блюдо для всієї родини.

  • Яловичина - 600 грам
  • Сіль - За смаком
  • Помідор - 3 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Зелень петрушки - 1 штука
бефстроганов в пароварці - фото крок 1
1. Нарізаємо яловичину брусочками середнього размера.Оставляем осторонь і приступаємо до овочів.
бефстроганов в пароварці - фото крок 2
2. Шаткуємо цибулю кільцями. Краще візьміть солодкі сорти цибулі.
бефстроганов в пароварці - фото крок 3
3. Нарізаємо помідор також кільцями. Тепер приступаємо до приготування.
бефстроганов в пароварці - фото крок 4
4. Викладаємо в пароварку м'ясо і овочі. Злегка присаливаем.
бефстроганов в пароварці - фото крок 5
5. Для підсилення смаку можна м'ясо змастити гірчицею. Тепер можете вибирати програму для приготування на пару і чекати, поки блюдо буде готово.
бефстроганов в пароварці - фото крок 6
6. Ось і бефстроганов в пароварці в домашніх умовах готове! Відваріть на гарнір рис або макаронні вироби.

Схожі рецепти