Рецепт Олійно-заварний крем фото

Олійно-заварний крем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Яйця , Вершкове масло
Вегетаріанське харчування
Для дітей , На святковий стіл , Десерт
Десерти , Крем
Кількість порцій: 6
Час приготування: 25 хв.

Іноді прошарок і начинка випічки важливіше, яке тісто. Особливо це стосується профитролей або еклерів. Саме для таких виробів я і підготувала рецепт олійно-заварного крему. Пригадується!

Опис приготування:

Раджу уважно ознайомитися з тим, як приготувати олійно-заварний крем. Він також підійде для бісквітних тістечок і тортів. З одного боку, це звичний набір інгредієнтів, а з іншого - готується крем дещо по-іншому. Вам обов'язково знадобиться міксер, щоб текстура крему була стійкою і в'язкою.

  • Цукор - 200 грам
  • Вершкове масло - 340 грам
  • Яєчний білок - 4 штуки
олійно-заварний крем - фото крок 1
Охолоджені білки збийте віночком до легкої піни.
олійно-заварний крем - фото крок 2
Додайте в них цукор. Поставте суміш на парову баню. Змішуйте її віночком.
олійно-заварний крем - фото крок 3
Готуйте заварний крем на пару протягом 3-5 хвилин, постійно заважаючи.
олійно-заварний крем - фото крок 4
Після цього збийте крем міксером до стійких піків.
олійно-заварний крем - фото крок 5
Окремо збийте розм'якшене вершкове масло.
олійно-заварний крем - фото крок 6
Потім додайте в білки по одній столовій ложці збите масло.
олійно-заварний крем - фото крок 7
Збивайте крем до єдиної консистенції. Приємною дегустації!

Схожі рецепти