Тефтелі з риби
(покроковий рецепт з фото)
Для різноманітності щоденного меню можна вибирати звичайні продукти, але готувати з них щось нове. Наприклад, якщо вам вже набридли котлети, то їх цілком можна замінити на тефтелі, такі як у мене.
Особливо мій рецепт сподобається тим, хто любить ніжне філе, а до нього простий гарнір. Прочитайте про те, як приготувати тефтелі з риби. Для них я вибрала окуня і сайру. Також обов'язково додайте відварений рис. Гаряче блюдо вийде ситним і підійде для харчування дітей від 3-х років.
- Філе окуня - 400 грам
- Філе сайри - 400 грам
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Яйце - 1 штука
- Панірувальні сухарі - 0, 5 склянки
- Мал - 1 Склянка
- Борошно - 150 грам
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Мал промийте та відваріть до напівготовності в підсоленій воді.
Філе і очищену цибулю пропустіть через м'ясорубку. Краще кілька разів.
До фаршу додайте сухарі. Перемішайте фарш.
Додайте сіль і перець. Ще раз перемішайте.
Потім додайте рис і яйце. Перемішайте до єдиної консистенції.
Сформуйте тефтелі. Обваляйте їх у борошні.
Обсмажте тюфтельки в олії до готовності. Смачного!