Рецепт Тефтелі з риби фото

Тефтелі з риби
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Окунь
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Тефтелі
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 40 хв.

Для різноманітності щоденного меню можна вибирати звичайні продукти, але готувати з них щось нове. Наприклад, якщо вам вже набридли котлети, то їх цілком можна замінити на тефтелі, такі як у мене.

Опис приготування:

Особливо мій рецепт сподобається тим, хто любить ніжне філе, а до нього простий гарнір. Прочитайте про те, як приготувати тефтелі з риби. Для них я вибрала окуня і сайру. Також обов'язково додайте відварений рис. Гаряче блюдо вийде ситним і підійде для харчування дітей від 3-х років.

  • Філе окуня - 400 грам
  • Філе сайри - 400 грам
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Яйце - 1 штука
  • Панірувальні сухарі - 0, 5 склянки
  • Мал - 1 Склянка
  • Борошно - 150 грам
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
тефтелі з риби - фото крок 1
Мал промийте та відваріть до напівготовності в підсоленій воді.
тефтелі з риби - фото крок 2
Філе і очищену цибулю пропустіть через м'ясорубку. Краще кілька разів.
тефтелі з риби - фото крок 3
До фаршу додайте сухарі. Перемішайте фарш.
тефтелі з риби - фото крок 4
Додайте сіль і перець. Ще раз перемішайте.
тефтелі з риби - фото крок 5
Потім додайте рис і яйце. Перемішайте до єдиної консистенції.
тефтелі з риби - фото крок 6
Сформуйте тефтелі. Обваляйте їх у борошні.
тефтелі з риби - фото крок 7
Обсмажте тюфтельки в олії до готовності. Смачного!

Схожі рецепти